vfr 800 cok agır geldı bana ya.ılerı-gerı gıderken bıle zorlandımaslında en hosuma gıden motor kendısı ama ne bılım 600rr dan sonra gercekten dev gıbıydı.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun sonunda adanadan bir cbr'ci forumda çok sevindim![]()
saolasın kardeşim inşallah bir gün denk geliriz![]()
kusuruma bakmayın ama motorunuzun üzerinde 2000 tl lik ne gibi aksesuarlar var anlayamadım.yıne ındırıme gıttım
4sılındır600cc sevdası fena ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-firsat...2000tl-artisiyla-ciziksiz-ve-sadece-8500-103681861/detay/
kusuruma bakmayın ama motorunuzun üzerinde 2000 tl lik ne gibi aksesuarlar var anlayamadım.
aynen alet gemi gibi...ama üzerine oturunca güven geldi kendime açıkçası, manevra olayı çok zor eşşek ölüsü gibi...otopark vs bi yerden çıkarken, çok hafif eğim varsa bile yardım şartyine de avantajını ve cazibesini kaybetmiyo, özellikle yorumları okuduktan sonra...bahsettiğim yorumlar kullanıcı yorumları değil, kullanıcılar zaten öve öve bitiremiyolar da motordan anlayan araştırmacı kişiliklerin görüşlerinin hepsi olumlu...
pazartesi-salı belki çarşamba hava durumuna bağlı adanada olabilirim ve sürekli geziyor olurum umarım karşılaşırız![]()
Hafda içi full çalışıyorum kardeş güzel bir günde hafda sonu buluşuruz inşallah
Bu arada daha sigortasını yaptırmadım sigorta ücreti ne kadar bilen varmı.
Cezası çok yüksek değildir inşallah perşembe aldım devrini daha
Hafda içi full çalışıyorum kardeş güzel bir günde hafda sonu buluşuruz inşallah
Bu arada daha sigortasını yaptırmadım sigorta ücreti ne kadar bilen varmı.
kardeş acele etme şubat sonu veya mart gibi nasipse bi terslik olmadığı takdirde ben talip olucam motora daha öncede özelden konuşmuştuk zten.ama durum o zamana çıkışcak nasipte varsa döner dolaşır bakarız anlaşırsak ben alırımyıne ındırıme gıttım
4sılındır600cc sevdası fena ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-firsat...2000tl-artisiyla-ciziksiz-ve-sadece-8500-103681861/detay/
dostum Antalya dan İstanbul a kaç saate gittin?ben burdur dayım bi İstanbul projem var dasorun senin motora alışamamanda850 km yolu 3 molayla yağmurda Antalyadan İstanbula gelirken yaptım çok keyifliydi
daha önce bu tür motor kullanmadıysan alışana kadar biraz zorluk çekiyorsun. Motorunu güle güle kullan.
tam fıyatlar dıger laptopumda ama 3asagı 5yukarı hatırladıklarım:
motorgraphics tankpad 20
hrc sticker 20
cbr jant şeridi 40
keiti depo padi 40
keiti cam vidaları 40
keiti sibop kapakları 10
keiti koruma takozu 150
rizoma elcik 150
rizoma elcik topuzu 120
redline manet 150
l/r sinyalli aynalar 80
hotbodies gömme ön sinyaller 80
carbon ledli arka sinyaller 60
puig siyah ön cam 250
custom plaka 60
on taraf 4cm alcaltma 60
alt sakal boyama & koruma filmi (beyaz) 130
yan panel boyama (beyaz) 130
depo yanları boyama (mavi) 130
kadran boyama (mavi) 100
arka camurluk boyama (kırmızı) 130
bunları sen bastan toplamaya yapmaya kalksan cok daha fazlasını verırsın emın olanlamıssındır umarım.
ha sımdı sen boyaya 600-700 verılır mı dıyeceksın emınım.ben de sana ben 250 lıra verırım cam takarım 10 lıra fılm yapmam,15 lıraya spray ıle boyarım dıyeceksın ben de sedeflı fırın boya yaptırırım derım
Ben de aldığım motorlara bir çok aksesuar takıp masraf yaparım ama hepsi daha çok konfor ve sağlıkli bir sürüş için.Sizin yaptırdıklarınız sanki kazalı bir motorun ayıbını örtmek için yapılmış gibi geldi bana.