Valla kendim denizciyim gemi makineleri bitirdim motorlarla aram fazlasıyla iyi oldugundan rodaj döneminde aykırı kullanım yapmadım.normalde bile 6 bin deviri geçirmem pek normalde vites değişimlerimde düzlüklerde açıkçası bu makinedende öyle hız beklentim yoktu ilk defa dedimki limitlerini deneyeyim. 120 den sonrada 6 vitesin verdiği miskinliğiyle tatlı sürüşü gidip insanı yoruyorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
motosikletimde 2011 model 4100 kmde ve 1000 km bakımıdan sonra 3800 km gibi yağını değiştirmeye tekrar gittim baya iyiydi yağın durumu zaten işim dolasıyla pek kullanmayıyorum ama cbr 250r çok beklenti olmaması gerekir.videolarda görürsünüz kullandıysanızda bilirsiniz 1000 cc gibi ivmelenme yok.ama pek ala ş.içi ve dışı işini görüyor. 250 cc alan birisi 135 km ile 150 km arasının pek ifade etmemesi lazım sonuçta 250 cc kullanıyosun.en azından benim için öyle

yani apacheyle 130 yapıp dişli değişimiyle 140 yapıyosan tek silindirli 150 cc makinede o devirde kullanırsan üstündeki sürücüde 20 km sonra ya beyin sarsıntısı geçirtir yada böbrek taşını düşürür.