( - ) kaç dereceye kadar motosiklet kullanırsınız ? ( Videolu )

Bende geçen sene +10 c nin altında kullanmazdım ama bu sene +3 c ye kadar indim.hava +3 derecenin altına indimi motorda üşüyorum.burnum akıyor.

Kesinlikle en sicak su motorcusu benim burada.. :p
+16 nin altinda motor zevk vermiyor bana..
Arkadaslar cok zorlarsa bu +12 yada +11 e kadar düsebilir.. Ama cok israr etmeleri gerek..
0 derecede kullanmisligim oldu zamaninda..
Eziyetten baska birsey degil bence..

Yagmur olursa yola cikmam.. Yolda yakalanirsam baska.. Mecburiyetten yola devam.. :pale:

Burada benden daha sicak su motorcusu olacagini sanmiyorum... :cherry::queen:

afyonda kar yağarken kullandım, muhtemelen -5 civarında kullanmışlığım vardır , birde en son 1 derecede uzun yol yaptım ama ekipmanlar kışlık olmayınca fazlasıyla üşüdüm

ekim - kasım aylarında bir trakya turum olmuştu,
havanın soğukluğu durup ölçemiceğim kadar soğuktu :)
motora yapışmadan izmire geri döndüm, büyük zorluktu soğukla baş etmek.
-10kadar ekipmanlarımla dayınırım, ama dahası izmir insanını bozar :)

Hava kuru olunca -20 C sorun değil! Deri ekipman olmadan olmaz.. Işıklarda durunca insan yanında soba yanıyor sanıyor..

26022011w.jpg

-30 Ne demek ya :) Birde bunun hissedileni var -30 Derecesi var Hızı var bi 30 km hızla gidiyor desek nerden baksa -40 derece gibi bir soğuğa maruz kalıyor dayanılcak gibi değil :)

-30 Ne demek ya :) Birde bunun hissedileni var -30 Derecesi var Hızı var bi 30 km hızla gidiyor desek nerden baksa -40 derece gibi bir soğuğa maruz kalıyor dayanılcak gibi değil :)

ben onu diyorum işte.. adam o motordan inmiştir inşallah.öööylece donmadı ise :p

Herkese tekrardan merhaba
Uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum, tam da konusuna düştüm. Şu an Sarıkamış'tayım,geceleri -33 ü gördük şu ana kadar. Gündüzleri -8 civarlarında ve motosiklet sevdası dürtüyor beni.
Sizce bu havalarda kullanmak ne kadar mantıklı diyemeyeceğim, acaba ne kadar güvenli?
Yani hiç buz üzerinde motor kullanmadım. Daha önce kullanan arkadaşlardan tecrübelerini alabilir miyim?

ya herkes bir doğru ekipman muhabbetidir gidiyor da kimse kullandığı ekipmanın marka ve modelini yazmıyor nedense...

Ankaradayım.Valla motor kullanmadan duramıyorum sürekli birşeyler beni dürtüyor.Birkaçgün önce akşam 9 gibi bindiğimde -7 idi.Ama 5-6km bindim maksat motor uzun süre yatmasın.

+15 C altinda mizmizlanirim, +10 altinda cikmam mumkunse :D 20 ustunde iyiyim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar