- Motosikleti
- VFR1200X
evet 2-3 saat önce geçti :cat:patırtısıyla ünlü olan vfr buğra abilerin sitede (turkuaz toki)
Bu seçiminden dolayı erhanı kutluyorum hayırlı olsun diyorum :cat:
evet 2-3 saat önce geçti :cat:patırtısıyla ünlü olan vfr buğra abilerin sitede (turkuaz toki)
patırtısıyla ünlü olan vfr buğra abilerin sitede (turkuaz toki)
evet 2-3 saat önce geçti :cat:
Bu seçiminden dolayı erhanı kutluyorum hayırlı olsun diyorum :cat:
Erhancım ,
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan , keyifli ve gerektiğinde dişli bir motordur VFR
Bu arada benden alacaklı olduğun kapalı alan eğitimini VFR için adaptasyon eğitimi olarak memnuniyetle verebilirim. Tabiki ücret ödemeyeceksin![]()
Erhancım ,
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan , keyifli ve gerektiğinde dişli bir motordur VFR
Bu arada benden alacaklı olduğun kapalı alan eğitimini VFR için adaptasyon eğitimi olarak memnuniyetle verebilirim. Tabiki ücret ödemeyeceksin![]()
VFR'nin satıcından presinsip olarak anlaştıktan sonra dönüşte erhanda aynı cümleyi sarfetmişti polat ile bana![]()
"Okan abiden de yaz gelmeden eğitimi patlattık mı tamamdır"
demişti![]()
Kendime kırmızı bi doğumgünü hediyesi aldım :flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Hayırlı olsun Erhan, güle güle bin![]()
Abi eğitim zamanına kadar ufak ufak takılabiliriz herhalde değil mi..?
Kendime kırmızı bi doğumgünü hediyesi aldım :flower:
Saoalsın abi senin hamleni de heyecanla bekliyoruz..senden eğitim almam gerektiğini söyledim ama alacaklı değilim eğitim konusunda...tamamen kendi şartlarım doğrultısında erken ayrılmak zorunda kaldım o zmaan...ama ücreti mukabilinde almam gereken eğitime ek olarak eksik kalan kısmı ücretsiz olarak verebilirsin...
Abi eğitim zamanına kadar ufak ufak takılabiliriz herhalde değil mi..?
Saolasın burak..sen naptın, doğum günü hediyesi vos vos mu?
Olum canavar ettin yav aleti. Tabiki kullanabilirsin, okadar da abartma. Eğitimi aldığında aldığın keyif yağlı-ballı ekmek gibi olacak ama eğitime kadar da kullanamayacak kadar değilsin hani...Böyle şeyleri düşünme bebe :wiinkk:
Hayırdır ne aldın ?? Bugün senin yanına uğrayacaktım, 100.yıla kadar geldim. Biraz daha dolaşayım, sonra ararım dedim, gerisini ben de hatırlamıyorum![]()
Aynen vosX2, hemde 4 ay önce ilk görüp beğendiğim vos, o zaman kısmet olmadı diye çok üzülmüştüm de döndü dolaştı geldi bana yine![]()
Sen ne zaman teslim alıyorsun? Resmi var mı? nerden çıktı birden bu vfr, fazer falan diyordun en son, sonra bi girdim şıp diye almışsın
Bugün hava güzeldi, bi yarım saat kırk beş dk dolaştım motorla, daha da dolaşılırdı da vakit sıkıntısı...
presnsipte anlaştık, salı günü kısmetse devralcam...
erhan hayırlı olsun çok sevindim. şimdi motora biniyorum diyecegine eminim. bakalım bana kısmet ne olacak. bülentten sonra yapıştırrrr diyecegim biri daha geldil:
Çin üretimi chopperdan custom-baya uğraşılmış..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-el-yapimi-chopper-111443547/detay
Selamun aleyküm bende Ankaralıyım (angara) ama şuan Antalya'da üniversite okuyorum. 8-9 ay içinde a2 kask dizlik alıp en sonunda ybr 125 almayı planlıyorum hiç motosiklet tecrübem olmadı ama motosikleti Antalya' dan Ankara'ya getirmeyi düşünüyorum.Birde burdaki ybr ler apaçi işi İstanbul'daki ybrler daha temiz gözüküyor neyse önce ehliyeti alalımda gerisi gelir.İyi yakşamlar :cat: