Kayıp Motorcular

BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedi
ancak mesajların silinemiyeceğini ve bunun siteye üye olurken üye kurallarında belirtildiğini söyledim ve o günden sonra sanırım kendi isteği ile bir daha konulara yazı yazmadı
kuvvetmira ise siyasi içerikli yazılar yazmasından dolayı 1 ay ceza almıştır ve cezası 8 eylül tarihinde sona erecektir

Vay hacım vay sonunda patladı siyaset elinde :p

Super Moderator
Osbourne da iyi, güzel bildiğim kadarıyla... Ev-iş arası yolda geçiyor olsa gerek gününün 23 küsür saati :p Milletin yılda yaptığı yol kadar mesafe var sanki aralarında :) Nete falan zaman mı kalır?
Hoş tesadüflere taraf olduk geçenlerde... Keyfi yerinde en azından.

işine gelirse aga :D ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen... :p düşünsene 3 ay ban yediğini ben merakımdan ölürüm niye banlandım diye

ben en az 3 ay ban yemiş olabileceğim algısına zaten sahibim...böyle bir refleks oluştu bende...acaba 6 ayı geçermi diye meraklanıyorum sadece...:queen: ban yedikten sonra 2 ay bekliyorum genelde sakin sakin...:p

ben en az 3 ay ban yemiş olabileceğim algısına zaten sahibim...böyle bir refleks oluştu bende...acaba 6 ayı geçermi diye meraklanıyorum sadece...:queen: ban yedikten sonra 2 ay bekliyorum genelde sakin sakin...:p

Sen bansız yaşayabilirmisinki Metehan :) Bence imkansız :))))

Mete_han abi kaç gün uzaklaştırıldıgını merak ediyordur şimdi.
Gerekli açıklama ve uzaklaştırma süresi, yönetim tarafından burdan açıklanabilir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elint vardi bir tane.
Bayadir bir mesajina rastlamadim.

Moderatör
Elint vardi bir tane.
Bayadir bir mesajina rastlamadim.

Cinsiyet değiştirdi Gökhan oldu o :p
Sonraları çok motor değiştirdi bir de. Benim GT 250 yi aldıktan sonra dikiş tutturamadı. 4 silindir falan derken, en son Tek silindir Yamahasıyla Karadenizin yaylalarına doğru vurduydu kendini, daha da haber alamadık :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cinsiyet değiştirdi Gökhan oldu o :p
Sonraları çok motor değiştirdi bir de. Benim GT 250 yi aldıktan sonra dikiş tutturamadı. 4 silindir falan derken, en son Tek silindir Yamahasıyla Karadenizin yaylalarına doğru vurduydu kendini, daha da haber alamadık :)
Cakalazın kazasından sonra yok oldu:...
Mt kopyala yapıştır modundan mahrum kaldı :p

Arkadaşlar mengu16 yine ortalarda yok. Son aktivitesi 5 gün önce olmuş.
5 gün uzun bir süre değil ama mengu o kadar süre siteden ayrı kalacak bir üye değil.
Herhangi bir uzaklaştırma cezası falan da yok. Bir haberi olan var mı?

Arkadaşlar mengu16 yine ortalarda yok. Son aktivitesi 5 gün önce olmuş.
5 gün uzun bir süre değil ama mengu o kadar süre siteden ayrı kalacak bir üye değil.
Herhangi bir uzaklaştırma cezası falan da yok. Bir haberi olan var mı?

facebookda bende ekliydi bi bakmak lazım mengüye.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Oocan ortalikta yok.
Angel Spear yok
ne is?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar