Kayıp Motorcular

Super Moderator
alpertim, olcay138 falan açıklayın biriniz yahu.
Bu iki adam da süresiz olarak gönderildi mi ?
BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedi
ancak mesajların silinemiyeceğini ve bunun siteye üye olurken üye kurallarında belirtildiğini söyledim ve o günden sonra sanırım kendi isteği ile bir daha konulara yazı yazmadı
kuvvetmira ise siyasi içerikli yazılar yazmasından dolayı 1 ay ceza almıştır ve cezası 8 eylül tarihinde sona erecektir

BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedi
ancak mesajların silinemiyeceğini ve bunun siteye üye olurken üye kurallarında belirtildiğini söyledim ve o günden sonra sanırım kendi isteği ile bir daha konulara yazı yazmadı
kuvvetmira ise siyasi içerikli yazılar yazmasından dolayı 1 ay ceza almıştır ve cezası 8 eylül tarihinde sona erecektir

KUVVETMİRA'yla muhabbettim yok. Sadece yazdıklarından tanıyorum.
Ama BBelti ger döndüreceğim :pl: :bestmt:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
The dude vardi,
özledim....
:thumright

Super Moderator
The dude vardi,
özledim....
:thumright

bir duble daha iç bak daha kimleri özleyeceksin.

BBelt ile aynı dönemde klavyeleri kapattılar ,

Dude'da mı klavye kapatanlardan? Ben de ne zamandır Grappa bekletip, arayacak soracak fırsat bulamıyorum... Bir ara sitede rastlarım nasıl olsa, o ara haber ederim diyordum ki bu kapanmaca işinden habersizdim ben. Alternatif yollardan ulaşalım o zaman...

Ejlover (Uğur) da kayıp.. Ne tez miş birade ryaza yaza bitiremedin dön artık geri!!!! Ccman Oktay Abi de kayıp.. Azerbeycan da iş kovalıyordu en son.. Ey gidi Ninja 250 Başlığı :)

Ejlover (Uğur) da kayıp.. Ne tez miş birade ryaza yaza bitiremedin dön artık geri!!!! Ccman Oktay Abi de kayıp.. Azerbeycan da iş kovalıyordu en son.. Ey gidi Ninja 250 Başlığı :)

Onun bitirme tezi mi ne vardı ondan yazmıyor bu ara ankara sayfasında açıklamıştı durumu gelecek yani geçici olarak yok piyasada ;)

neyseki ben burdayim;-)

Aman abi sen bizle kal zaten..
Buralarada gelmez oldun bide...

kiraz nerde acep? En son motoru çarpmıştı ama iyiydi. Pesmi etti ne? :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar