BBelt'ide çizdiler :farao:
En çizilmemesi gereken iki adam.
o adamı hiç sevmezdim zaten. Kendiside bilir. :farao: bence ilk çizilmesi gerekenlerden. Kusura bakma.
BBelt'ide çizdiler :farao:
En çizilmemesi gereken iki adam.
BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedialpertim, olcay138 falan açıklayın biriniz yahu.
Bu iki adam da süresiz olarak gönderildi mi ?
BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedi
ancak mesajların silinemiyeceğini ve bunun siteye üye olurken üye kurallarında belirtildiğini söyledim ve o günden sonra sanırım kendi isteği ile bir daha konulara yazı yazmadı
kuvvetmira ise siyasi içerikli yazılar yazmasından dolayı 1 ay ceza almıştır ve cezası 8 eylül tarihinde sona erecektir
Yarın "macun Abi" nin dükkana gidicem selamını iletirim :queen:KUVVETMİRA'yla muhabbettim yok. Sadece yazdıklarından tanıyorum.
Ama BBelti ger döndüreceğiml: :bestmt:
Yarın "macun Abi" nin dükkana gidicem selamını iletirim :queen:
The dude vardi,
özledim....
:thumright
The dude vardi,
özledim....
:thumright
bir duble daha iç bak daha kimleri özleyeceksin.
BBelt ile aynı dönemde klavyeleri kapattılar ,
Ulem ne oluyor?bir duble daha iç bak daha kimleri özleyeceksin.
BBelt ile aynı dönemde klavyeleri kapattılar ,
Ejlover (Uğur) da kayıp.. Ne tez miş birade ryaza yaza bitiremedin dön artık geri!!!! Ccman Oktay Abi de kayıp.. Azerbeycan da iş kovalıyordu en son.. Ey gidi Ninja 250 Başlığı![]()
Ejlover (Uğur) da kayıp.. Ne tez miş birade ryaza yaza bitiremedin dön artık geri!!!! Ccman Oktay Abi de kayıp.. Azerbeycan da iş kovalıyordu en son.. Ey gidi Ninja 250 Başlığı![]()
neyseki ben burdayim;-)
toprağım "motorhocası" geliverdi aklıma.....