bir duble daha iç bak daha kimleri özleyeceksin.
BBelt ile aynı dönemde klavyeleri kapattılar ,
ikisini birden çok özledim
bir duble daha iç bak daha kimleri özleyeceksin.
BBelt ile aynı dönemde klavyeleri kapattılar ,
Sende gelmez oldun bozgırın ortasına özledik be abi?
bende onu merak ediyorum çok yaşa bilen varsa yazar ise iyi olur????Arkadaşlar 'Mengu16' neden forumdan uzaklaştırıldı bilen var mı acaba?
'Mengu16' neden forumdan uzaklaştırıldı?
Beninde bir forumda moderatörlük görevim var , forumlarda iki tip üye var bence , birincisi yazanlar , ikincisi okuyanlar , birincisine dikkat etmek gerekiyor çünkü birincisi olmazsa ikincisi hiç olmayacak !, "Mengü 16" birinci grupta yer alan userlerden ve kaybetmemek gerekiyor zaten gördüğüm kadarı ile Çin malı motorlarda , çözüme yönelik paylaşımlar pek yapılmıyor , bilen de yapmıyor !!!, Mengü 16 ,Teo 23 , Adem 80 ve Ygk nikli arkadaşlar bu konuda öne çıkan arkadaşlarımız 24 saatlik ban yeterli bence Banı açılsa iyi olur kanaatindeyim , arkasında baya ğı bir kitlede varken iyi olur , forum kazanır neticede !!.
Mengu16'nın üyeliği aşağıdaki forum kurallarına uymayan mesaj yazması nedeniyle 7 gün kapatılmıştır.
İlgili mesaj forumdan kaldırılmıştır.
1.2.8. Başka bir site katılımcısını, üçüncü bir şahsı, kurum ve kuruluşları küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz. Forum yöneticilerini, kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
işine gelirse agabanlanan kişilerin ne kadar banladığını görmelerini sağlayacak bir formül bulamazsan böyle olur başkan...tenkik olarak mümkün değil dedin ben bile çoğu zaman kaç ay ban yediğimi bilmem...hani benim profilime açıklma yapmıştın ya şu nedenle banlandı diye aslında onu bana kişiye özel değilde herkese yapsan ne harika olur ama ...çözüm yok diye bir şey yok bulucan aga...bulamazsan bir modu görevlendircen o uğraşcak...düşünsene banlanıyorsun ve neden keç gün olduğunu asla bilmiyorsun...ha biliyorsun pm atılıyor ama onuda ban açılınca okuyorsun bak Allahın işine![]()