Sizin bu dediğiniz olay garantiden ziyade, yol servisi özelliği ile alakalıdır diye düşünüyorum..
Eğer hondanın yol yardım özelliği varsa gelip yardım ederler..
Kullanıcı hatası dışında fabrikasyon bir arıza varsa garanti devreye girer.. Hondanın servis konusunda diğer firmalardan
10 gömlek daha üstün olduğunu görmemek imkansız..Çevremdeki arkadaşlarımın jant yamukluğunu, karbüratörünü ve diskini garantiden bir kuruş almadan değiştiklerini
gözlerimle gördüm.. Örn ben yamahacı bir motorcuyum ama malesef ne olursa olsun garantiden değilde cepten yaptırmaları beni her zaman hayretler içinde bırakmıştır
Honda servisinin 10 gömlek üstün olduklarını söylemişsiniz
Bu konuda tecrübeli değilim bişey diyemicem
Ancak şimdi aklıma şöyle bişey geldi,
1000 bakımında sübap ayarı yapılmadı
4000 bakımında önemsenmedi
Diyelimki 8000 bakımında yapılması gerekti
Sübap ayarı ne kadar zaman alır bilmiyorum ancak işçilik 40+kdv TL/saat
1000 bakımında işçilik yok
yani sübap ayarı için cebimden para çıkacak
2 saat desek 100TL
Acaba böyle mi olacak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Bir de, demeye çalıştığınız, honda bazı kullanıcı hatalarını garantiden mi onarıyor?
3m bant yapıştırdın sanırım oraya ben depodan çekimlerde vakumu kullanıyorum bitane ön kafa grenajına yapıştırdım onlardan sabit birde kaskta var![]()
Kasktan böyle bir açı oluyorVideo boyutları çok fazla gerçekten yt'ye atması çok uzun sürüyo edit için ben CyberLink PowerDirector 10 kullanıyorum tavsiye ederim onu.
[YT]Q5I7LzhL5u4[/YT]
4.levent tamam bizim semt çıkardıkhatta bi ara kendimi gördüm sankii
sonra şişli .... en son neresi o park yeri onu çıkaramadım gittii sormazsam içimde kalıcakkk
bir kez daha aşık oldum cbr'a şimdi biizm burda ilk defa gördüm bu şekilde , çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
İstediğimiz servisi seçebiliyor muyuz kendimiz yoksa yönlendirme falan mı var ya da diğerinden bir diğerine geçiş yapabiliyor muyuz problem olmadan ... ?? :silent:
ark.lar trafık sıgortası 150 cıvarı denmıstı bı ara. gecen sene 77ye yaptırmıstım sımdı de 95e yaptırdım. 150cıvarı cok fazla bılgınız olsun![]()
Sabahları buzlanmaya dikkat edin, anayolların dışında özellikle.
Düşük hızlı virajda arka tekerim kaydı, geri toparlarken beni de fırlatıyordu, high side'a yaklaştım yani. Kurtardım neyse dedim, düşmeden şuradan çıkayım diye düşünürken 3 dk ilerisindeki virajda komple buz olmuş, 20'yle girmeme rağmen kaydı ve düştüm.
Sabahları buzlanmaya dikkat edin, anayolların dışında özellikle.
Düşük hızlı virajda arka tekerim kaydı, geri toparlarken beni de fırlatıyordu, high side'a yaklaştım yani. Kurtardım neyse dedim, düşmeden şuradan çıkayım diye düşünürken 3 dk ilerisindeki virajda komple buz olmuş, 20'yle girmeme rağmen kaydı ve düştüm.
Bu şekilde deneysel sürüşlerim sonucu sık düşüp kalktığım için artık alıştım. Motorda grenaj zaten hasarlı, o yüzden düşmeler artık hiç koymuyor, kaldırıp yola devam. Buzlu, karlı havalarda biraz şansımı zorluyorum.
Kaskta kamera vardı. Videodan ilki pek anlaşılmıyor, ama ikincide buz çok belirginmiş, sürerken görünmüyor cidden.
http://www.youtube.com/watch?v=-KAX4CaeJ_w