ödemişten arkadaşım var nasipse hem onu ziyarete gelirim yaza doğru alınca hemde tanışırız allah izin verirse artık :cat:ben ödemişliyim. pamukkale üniversitesindeyim.
gezeriz inşallah birlikte![]()
Aylardan Ocak yerler ıslak nasıl olsun motorBu gene temiz hali geçen yağmurlarda bi kirlendi motorun siyah olduğunu unuttum ben
![]()
abi ben yol ıslak olunca yolumu değiştiriyorum ya da karşı şerit olsa bile karşı şeritten geçiyorum birşeyler yapıyorum kirlenmesin motor![]()
benim motorun radyatör kanallarına çamurumsu bişeyler kaçmış, başka şeyler de kaçmış olabilir
ıslak yolda kullanmaktan olduğunu düşünüyorum.
bunu engellemenin yolu var mıdır?
ilk çekim daha kaliteliydi, sanırım video kalitesini düşürdün youtube atarkenYarın kar geleceği için bugünkü güzel havayı kaçırmak istemedim. Küçüksu'dan Riva'ya kadar ki sürüşü ekledim.. Sonrasında berbat yol koşulları ve kamerayı tornavidayla sıkmadığım için yukarı kaymış.
http://www.youtube.com/watch?v=MpIZJCZje-Y
Üstten çekimler çok daha güzel gözüküyor. Mesnetten çekince hız hissiyatı yok, son sürat viraja giriyorum, videodan izleyince hiçbir şey hissedilmiyor :mrgreen:.
3m bantları kullanmadım, ram mount diye firmanın motosiklet bağlantı aparatları var. Ortadaki plastik kapağın oraya monte oluyor. Daha önce telefon duruyordu, gopro için uç gelince ortaya kamerayı aldım. Telefon sağ gidonda duruyor. White edition çok fakir, iki bant dışında birşey vermiyorlar. Suction mount da yine gopro'nun değil ram mount'un, daha sağlam birşey. Onu da depoda denedim, virajda biraz içe yatına temas oluyor, o yüzden vazgeçmiştim ama o haliyle kullanacağım.
Edit olarak avidemux'te birleştirip kırpıyorum. Sonra vreveal 3'te beyaz dengesi, kontrast ayarı gibi otomatik düzeltmeler var. Oldukça başarılı, diğer programlarda biraz daha zaman alıyor editleme işi. Ama en sonda geçiş efektleri ve müzik falan eklemek için öyle birşey kullanacağım.
Kar kıyamet dediler ama hala bişey yok bekliyoruzKar geliyor diye motoru paketledim :mrgreen:. Açınca benim setup'ın resmini çekip ekleyeceğim.
Yazın bende öyle yapıyorumda kışın heryer aynı kışın öyle kaba yıkıyorum yaz başı ayrıntılı 1 gun temizlik
Yazın gene öyle 3 saat felan uğraştım cilasını felan yaptım motorun çiçek böyle bakmaya kıyamıyosun yola cıktım yolu yıkıyo lavuklar nasıl geri donup kaçtıgımı katırlamıyorum![]()
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yaklasık 3 aylık bir araştırmadan sonra gün itibariyle HONDA CBR 250R almayı kesinleştirmiş durumdayım şubat sonunda ehliyetim gelecek şubatın ilk haftaları gibide motorumu alırım heralde fakat aklımda bazı sorular var ekipmanlarla ilgili sizin tecrubelerinize dayanarak sizden kask ve ceket tavsiyesi istiyorum sizin kullandıklarınızı veya tavsiye ettiğiniz ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim ceket için bütçem 500 tl civarı kask içinse 450tl gibi yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum:cherry: