[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şehiriçinde müzik dinleme taraftarı değilim her ne kadar bülent ve bizim mösyö pöti o işi yapsalarda zira hem kısa mesafe olduğu için takıp çıkarması eziyet hemde sürekli trafikle haşır neşir olunduğu için dikkat dağıtıcı olarak görmekteyim,
Uzun yolda dinliyorum müziğimi bir yandan yolda ağaçlıklar arasında motosikletle akarken,
bir yandan hafif bir rüzgar ve yanında,
Angaralı Namık!
"Anlatılmaz yaşanır..."::gazla::

Bu Ne Çelişki Kardeşim:queen:
[YT]SC1553_C7M0[/YT]

arkadaşlar merhaba bende yeni başlayanlardanım. honda cbr 600 aldım. yenıyım. ankaradaki motorcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum. motor sevdalıları yardımcı olur ınsallah bana.sevgilerle

arkadaşlar merhaba bende yeni başlayanlardanım. honda cbr 600 aldım. yenıyım. ankaradaki motorcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum. motor sevdalıları yardımcı olur ınsallah bana.sevgilerle

hoş geldin turgay imzamdaki gruba istek gönderirsen organizasyonlardan haberdar olabilirsin.

Hoşgeldin Turgay. Canını sıkmak istemem ama umarım bu CBR600F senin ilk motorun değildir. Her zaman yardımcı oluruz tabi.

Şuandan Pazartesi sabahına kadar; Cumartesi ve Pazar sabahı(erken saatlerde) kısa süreli hafif karyağaşı ihtimali dışında hava temiz ve hava sıcaklığı 0~5 arası görünüyor. Ne diyorsunuz ??

Acil yardımınız lazım lütfen BMW R1200RT hakkında bilgisi olanlar olaya bir el atsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-r-1200-rt-temizini-arayanlara-103323366/detay ilandaki motosikletin alınma ihtimali baya yüksek o yüzden bu motosikleti kullananınız varsa yardımcı olsun
Sinan abi eminim biraz fikir verebilirsin
Sevgiler herkese

alınma ihtimali senin içinse sen de benden şıpsevdi çıktın ozan:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Şuandan Pazartesi sabahına kadar; Cumartesi ve Pazar sabahı(erken saatlerde) kısa süreli hafif karyağaşı ihtimali dışında hava temiz ve hava sıcaklığı 0~5 arası görünüyor. Ne diyorsunuz ??

hayırlısı diyoruz...

ben bu hafta sonu eve kapanıyorum.

besiye çekecem kendimi ve biraz proje yapmam lazım.

yazın gezmeye para lazım :)

---------- Post added at 11:44 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

hayırlısı diyoruz...

Allah ın erro su sen nabıyon ?
bak ocak 15 geliyo. piyasanın açılmasına zaman varken deerlendir.

hayırlısı diyoruz...

Hayırlısı hocam, Allah büyük...

Şu "daha alınabilesi" motorlardan bir tane al da yaza sen de katıl aramıza, tanışmak isterim sizinle

ben bu hafta sonu eve kapanıyorum.
besiye çekecem kendimi ve biraz proje yapmam lazım.
yazın gezmeye para lazım :)

Hani ağustos böcekleriydik :pale: niye karıncalık yapıyorsun ama şimdi :p

Şuanda milleti ayarlıyor gibi duruyorum ama haftasonu ne işim vardı onu hatırlaya çalışıyorum aslında :)

Allah ın erro su sen nabıyon ?
bak ocak 15 geliyo. piyasanın açılmasına zaman varken deerlendir.

doğru diyon ama motor almaya şehir dışına çıkamam bu ara...hem iş yoğunluğundan hem de sürüş açısından...bi de onu düşünmek istemiyom...artık biraz maliyete katlanıp mart-nisan gibi bakarım diyorum...şu an ankara kısmetlerini kovalıyorum:)

Hayırlısı hocam, Allah büyük...

Şu "daha alınabilesi" motorlardan bir tane al da yaza sen de katıl aramıza, tanışmak isterim sizinle

Hani ağustos böcekleriydik :pale: niye karıncalık yapıyorsun ama şimdi :p

Şuanda milleti ayarlıyor gibi duruyorum ama haftasonu ne işim vardı onu hatırlaya çalışıyorum aslında :)

alacaz arkadaşım sabret...şimdi alsam yine senin depoyu mesken edinecem zaten:)

Beyler bir tanıdığın kayınpederi motorunu satıyor ,motor Etlikteymiş ;

SUZUKİ V-STROM DL 650
2006 Model, 29,000 km

İlgilenen varsa kontağa geçebiliriz, bilgilerinize ..

kaç para panpa, akarı kokarı vs enformasyon var mı?

Panpa o ayrıntıları hiç bilmiyorum ama öğreniriz istersen sana telefonunu falan bi öğreneyim konuşursun ama piyasası neyse o civarda uygun bişeylere verecekmiş , bi kolaylık yapar .

motor benim için değil bir arkadaşım alacak o yüzden sordum benim kalbimi kaptırdığım 4 motor var hiçbiriside BMW değil
1- KTM 990 ADV
KTM%20990%20Adventure%2006%20%202.jpg

2- HONDA XL 1000V VARADERO
php69n87e.jpg

3- HONDA XRV 750 AFRICA TWIN
honda-xrv750-africa-twin.jpg

4- SUZUKI DR 800 BIG
suzuki-dr-big-06.jpg

Gönlümdeki motorlar bunlar tabiki 990 ADV olsn isterim ama fiyatları yüksek. Africa Twin'e gelecek olursak temizine 14bin istiyorlar(2002 model), fiyatlar böyle olunca da en güçlü rakipler Varadero(2008 için 18-19bin) ya da DR BIG(6-7 bin). Diğer modelleride takip ediyorum şu aralar 700cc olan transalp hoşuma gidiyor ama biraz minik gibi.

Panpa o ayrıntıları hiç bilmiyorum ama öğreniriz istersen sana telefonunu falan bi öğreneyim konuşursun ama piyasası neyse o civarda uygun bişeylere verecekmiş , bi kolaylık yapar .

panpa muhtemelen benim bütçenin 2-3 üzerinde olur...isteyen için güzel fırsat olabilir...

Endülü endülü diye ölüyosunuz alın size vstrom hem de kayınpederden , bir kayınpeder motoru ne kadar kötü olabilir ki :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Beyler hayırlı bir iş için benim DeLi1000 de her an satılığa çıkabilir aklınızın bir köşesinde bulunsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar