[Ankara - MT]

Soykan aynen öyle yaw herkesin haberi var bir tek kör cahil olan benim haberim yokmuş meger :)
not: Neredeyse tüm motorlar 1000 cc ve üzeri olunca onların yanında 600cc motosikletin göreceli olarak küçük ve görsellikten uzak görünmesi dogal :) Kısaca onların yanında er6n de olsa tırt görnürdü emin ol abi... ama bu durum senin ve bülent başkanın motorununn tırt olduğu anlamına gelmez tabi ki :) ... Benim cb125e onların yanında nasıl dururdu dersen bisikletin hallicesi:)

abi benim de haberim yok faaliyetten..sen anlatınca detaylarını öğrendim aıkçası

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------

Söylemeyim dediydim ama yinelenince dayanamadım k1200r dışında hiç biri dönüpte bakılası motor değil. Kaldı ki k1200r bile ilandaki vfr nin yanında kompleks yapar :cherry: İlla bmw olsun diye alma bak daha bunun yamahası var kawasikisi var.

bilinçaltında BMW faktörü olabilir ama görünüş açısından BMW nin o modellerini yeğlerim ve sanırım teknik veriler de BMW den yana...vfr de çok şekilmiş ama...

Merhaba Arkadaslar,

Motor kullanmaya yeni basliyorum, bir sure gv250 kullandim, hosuma gitti ama gonlum naked dan yana, simdi bir naked almak istiyorum, cok tecrubem yok ama eline bilegine hakim olan bir insanim, bana boyle cok fazla yakmayacak, 500-600 cc civarlarinda naked ne onerebilirsiniz acaba, siz abilerime danismak istedim almadan once, belki bildiginiz tanidiginiz motor vardir diye.

Mesela Ankara da soyle bir motor buldum, nasildir, almami tavsiye eder misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-er-5-110093632/detay

Ben motordan anlamam, bu motoru almak istesem, nereye gostermek gerekir, resimlerden temiz gibi duruyor ama belki de kazalidir bilemiyorum, bana bu konuda yardimci olur musunuz. Motorun resimlerinden biride sanirim bir okul onunde cekilmis, bu motorun sahibi acaba ogrenci midir, liseli midir, ogrenciden motor alinir mi, ne dersiniz? Motorun on tekerleginin hemen arkasinda tuhaf bir parca var, bu parca butun motorlarda standart midir, ne ise yarar, bana biraz tipsiz geldi, ne o oyle eskiden bisikletlere taktiklari kucuk denge tekerleri gibi. Yine resimlerden biri deniz kenarinda cekilmis, bunun motoruna kum kacmis olabilir mi acaba, uzerine tuzlu su degmis midir, oyleyse alinir mi, yoksa baska motorlara mi bakmaliyim, ne olur su kardesinize bir yardim edinn...

Turgay Basgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :queen:

Merhaba Arkadaslar,

Motor kullanmaya yeni basliyorum, bir sure gv250 kullandim, hosuma gitti ama gonlum naked dan yana, simdi bir naked almak istiyorum, cok tecrubem yok ama eline bilegine hakim olan bir insanim, bana boyle cok fazla yakmayacak, 500-600 cc civarlarinda naked ne onerebilirsiniz acaba, siz abilerime danismak istedim almadan once, belki bildiginiz tanidiginiz motor vardir diye.

Mesela Ankara da soyle bir motor buldum, nasildir, almami tavsiye eder misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-er-5-110093632/detay

Ben motordan anlamam, bu motoru almak istesem, nereye gostermek gerekir, resimlerden temiz gibi duruyor ama belki de kazalidir bilemiyorum, bana bu konuda yardimci olur musunuz. Motorun resimlerinden biride sanirim bir okul onunde cekilmis, bu motorun sahibi acaba ogrenci midir, liseli midir, ogrenciden motor alinir mi, ne dersiniz? Motorun on tekerleginin hemen arkasinda tuhaf bir parca var, bu parca butun motorlarda standart midir, ne ise yarar, bana biraz tipsiz geldi, ne o oyle eskiden bisikletlere taktiklari kucuk denge tekerleri gibi. Yine resimlerden biri deniz kenarinda cekilmis, bunun motoruna kum kacmis olabilir mi acaba, uzerine tuzlu su degmis midir, oyleyse alinir mi, yoksa baska motorlara mi bakmaliyim, ne olur su kardesinize bir yardim edinn...

Turgay Basgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :queen:

Öncelikle aramıza hoşgeldin Bülent kardeşim.

GV250'den sonra 600 cc mantıklı bir seçim.Madem bileğine hakimsin bence alabilirsin.

İlandaki motosikleti almanı tavsiye etmem. Resimlerine bakarsan hem liseli hem de her gördüğü düzlükte yardırıp motorun canını çıkaran biri gibi gözüküyor. Ayrıca fiyatı da çok yüksek. O fiyata daha temiz er-5 bulabilirsin. Motosikletin kilometresi düşürülmüş olabilir.

Sana tavsiyem başka motosikletlere bakman. Gönlünden geçen motosikleti alırsın umarım.

Öncelikle aramıza hoşgeldin Bülent kardeşim.

GV250'den sonra 600 cc mantıklı bir seçim.Madem bileğine hakimsin bence alabilirsin.

İlandaki motosikleti almanı tavsiye etmem. Resimlerine bakarsan hem liseli hem de her gördüğü düzlükte yardırıp motorun canını çıkaran biri gibi gözüküyor. Ayrıca fiyatı da çok yüksek. O fiyata daha temiz er-5 bulabilirsin. Motosikletin kilometresi düşürülmüş olabilir.

Sana tavsiyem başka motosikletlere bakman. Gönlünden geçen motosikleti alırsın umarım.

Hocam şurda grenajları soyulmuş bir tanede er6f var acaba onun için ne dersiniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sadece-takasli-er6-f-109827186/detay

Hocam şurda grenajları soyulmuş bir tanede er6f var acaba onun için ne dersiniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sadece-takasli-er6-f-109827186/detay

Bence alınabilir.

Grenajlarının soyulması biraz şüpheli ama fotoğraflardan gayet temiz olduğu gözüküyor. Büyük bir kaza geçirmemişse ve şasesinde yamukluk yoksa neden alınmasın. Ayrıca 250 cc'den sonra ER6 gayet mantıklı bir seçim olur. Şahsen bugün param olsa yahut altımda şöyle bi R1100 GS olsa takas eder alırdım.

Zamanında ER6'i araştırmıştım. Rivayete göre, bu motosikleti yapan mühendisleri Kawasaki firması primlere boğmuş, siz motosikletin gelebileceği en son noktaya ulaştınız diye. Uluslararası testlerde övgülere boğulmuş bir motosiklet. (Kaynak: Götüm)

Beyler bunu burayada koymak lazım şindi...

740918_10151326081209165_243439606_o.jpg

Noluyo ulen burda:) siz gidin azcık traktör ilanlarına bakın olm, İstanbul beyefendisi Rızayla ne işiniz var .

Leave Rıza aloooneee

O başka bir portakaldır, Yunus abinin benzini yetmez o taraflara...

Şimdi bu yoruma katılmakla beraber, hem Konyalı olup hem de adı Yunus olan muhterem bir şahsın dinine küfreden adam bari daha bi müslüman olsa demezler mi, senin benzin çok mu farklı, fındık kadar deponla kaç kere alt geçitlerden toplamadılar mı olm seni, ne zaman o motora bir yedek depo yapacan merak içerisinde beklemekteyiz ailecek :)

Şimdi bu yoruma katılmakla beraber, hem Konyalı olup hem de adı Yunus olan muhterem bir şahsın dinine küfreden adam bari daha bi müslüman olsa demezler mi, senin benzin çok mu farklı, fındık kadar deponla kaç kere alt geçitlerden toplamadılar mı olm seni, ne zaman o motora bir yedek depo yapacan merak içerisinde beklemekteyiz ailecek :)

İşte Bülent Başgan bana laf bırakmamış,
Ayrıca sezonda kaç km yaptığımı da defalarca belirtmeme rağmen hala böyle şeylerle itham ediliyorum ya işte ben ona yanıyorum!!
hayır yani ne yapalım arkadaş kurye gibin 7/24 motor tepesinde mi gezelim sorarım sizlere??

fotoğrafı görünce aklıma geldi. Soykan hatun fotoğrafları senin arşivden mi :silent: :queen:

Yıl olmuş 2013, bilgisayarda kadın resimlerimi arşivleyeceğim :) google'a "russian girl car" yazdım çıktı bunlar :)

İşte Bülent Başgan bana laf bırakmamış,
Ayrıca sezonda kaç km yaptığımı da defalarca belirtmeme rağmen hala böyle şeylerle itham ediliyorum ya işte ben ona yanıyorum!!
hayır yani ne yapalım arkadaş kurye gibin 7/24 motor tepesinde mi gezelim sorarım sizlere??

Efendi efendi,
Tabikide kurye gibi motor tepelerinde gezmeyeceksin. Fakat her otomobil gördüğünde de hava koşulları ne olursa olsun üstüne atlamayacaksın. Yılbaşını unutmadık :cherry:

O başka bir portakaldır, Yunus abinin benzini yetmez o taraflara...

Yav ben öyle demedim, bezi yok o taraklarda diyecektim :)

Efendi efendi,
Tabikide kurye gibi motor tepelerinde gezmeyeceksin. Fakat her otomobil gördüğünde de hava koşulları ne olursa olsun üstüne atlamayacaksın. Yılbaşını unutmadık :cherry:

Ben hala meramımı anlatamadım galiba çocuğum!!
Senelerdir zaten sürüyorum soğukta ayazda sen neyin mücadelesini veriyonki şindi??
Evvela benim kadar sür ondan sonra gel bana laf söyle bebişim :queen:

Yav ben öyle demedim, bezi yok o taraklarda diyecektim :)

Sen şimdi yine mi laf çaktın la bana? He açık gonuş!!::piloot::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar