2011 2012 cbfdeki gibi bi sorun galiba
hemen hemen, ama motorların sahibi elemanların ilk motorları ve rodaj nedir yabancılar.. ona işi vuruyorum
2011 2012 cbfdeki gibi bi sorun galiba
hemen hemen, ama motorların sahibi elemanların ilk motorları ve rodaj nedir yabancılar.. ona işi vuruyorum
rodajdan da olabilir ama rodaj o kadar etkilermi ki ?
motorun ömrünü belirler.. insanın kalp atış ritmi gibi düşün işi.. ciddiye almayanlar ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar.. kısa zamanda motor yaptırırlar..
yada zaten geçiş motoru seneye satacam diyende sallamaz ondan böyle olur
çok mantıklı2012 kasaların depo yanındaki grenajları iyi olmamıştı acaba 2013 de nasıl bişey çıkacak ? almışken 2013 alırsın heralde koray abi
![]()
kasa aynı devam... değişiklik yok.. bakalım kısmet.. paramızla rezil olduk.. aylardır motorsuz kaldık.. neyse bişeyler bulacaz artık
al abi ybr yi kafanda rahat olsun cebinde yakıt yok parça ucuz sağlam daha ne olsunkasa aynı devam... değişiklik yok.. bakalım kısmet.. paramızla rezil olduk.. aylardır motorsuz kaldık.. neyse bişeyler bulacaz artık
Aleyküm selamsa motordaşlar
20w50 de yapıyor.Benim motor da yapıyordu.Ama 10w40 koydum sıkıntı yok.moturun yagını degiştikten sonra motor kalkısta tıtremeye basladı bunun yagla alası olabilirmi arkadaslar.birde vides gecişleri zorlasstı sanki
Arkadaşlar nasıl çekicem ben bu jant şeridini? Bugün ziyan ettim bir miktarını. Bir akıl vericek olan yokmu? Elimdeki jant şeridi prosev marka ve aparatı dandik birşey. Emin önünden aldım geçen gün. Nasıl desem aparatı biraz eğimli dil gibi bir aparatı var. Fakat ben kullanamadım. Yardımcı olabilicek varmı?
evet arkadaşlar. 140.000 km'yi de devirdik sahibini üzmeyen motosikletimle. henüz km saati tık demedi, inanması zor ama km teli bile değişmedim. ybr 125 almak isteyip kafasını karıştıranlara ipucu olsun.