Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

rodajdan da olabilir ama rodaj o kadar etkilermi ki ?

motorun ömrünü belirler.. insanın kalp atış ritmi gibi düşün işi.. ciddiye almayanlar ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar.. kısa zamanda motor yaptırırlar..
yada zaten geçiş motoru seneye satacam diyende sallamaz ondan böyle olur

motorun ömrünü belirler.. insanın kalp atış ritmi gibi düşün işi.. ciddiye almayanlar ilerki dönemlerde sıkıntı yaşar.. kısa zamanda motor yaptırırlar..
yada zaten geçiş motoru seneye satacam diyende sallamaz ondan böyle olur

çok mantıklı :D 2012 kasaların depo yanındaki grenajları iyi olmamıştı acaba 2013 de nasıl bişey çıkacak ? almışken 2013 alırsın heralde koray abi :)

çok mantıklı :D 2012 kasaların depo yanındaki grenajları iyi olmamıştı acaba 2013 de nasıl bişey çıkacak ? almışken 2013 alırsın heralde koray abi :)

kasa aynı devam... değişiklik yok.. bakalım kısmet.. paramızla rezil olduk.. aylardır motorsuz kaldık.. neyse bişeyler bulacaz artık

selam ybr tayfası. Koray al bitane ybr motor artık. 2012 hoşuna gitmiyosa fatihin ybr yi al. Hem onunki okunmuş ybr :)

Kor@y o kesme olayını ben de merak ediyorum. Ama boşta gaz verince bi sıkıntı yok bende, 2 kişi ile 80 ve üzeri gidince sanki gaz kesiyormuş gibi bir yığma yapıyor, ardından normal, sonra tekrar yığma, aslında tam yığma da diyemem tekliyor işte motor :) karbüratör, buji, hava filtresi, hava ayarı vs aklıma ilk gelen daha doğrusu anlayabileceğim yerleri mıncıkladım yine aynı. Krank, piston, yatak vs den kaynaklanabilir mi?

Selamın Aleyküm.

Prosev marka jant şeridi aldım. Birazdan motosikletimi sıcak suyla yıkayıp jantlarını güzel bir şekilde temizleyip şeridi çekmeyi düşünüyorum. Fakat nasıl çekmem gerekir bir bilginiz varmıdır? Çoğu kişinin başına geliyor jant şeritleri hep atıyor kendisini. Benimde başıma gelsin istemem nasıl bir yöntem uygulamalıyım şeridi çekerken?

moturun yagını degiştikten sonra motor kalkısta tıtremeye basladı bunun yagla alası olabilirmi arkadaslar.birde vides gecişleri zorlasstı sanki

costrol 10 40 koydum birde eski yag benzin kokuyordu motorda bi sıkıntımı var acaba bilgisi olan varmı bu konuda?

evet arkadaşlar. 140.000 km'yi de devirdik sahibini üzmeyen motosikletimle. henüz km saati tık demedi, inanması zor ama km teli bile değişmedim. ybr 125 almak isteyip kafasını karıştıranlara ipucu olsun.

Arkadaşlar nasıl çekicem ben bu jant şeridini? Bugün ziyan ettim bir miktarını. Bir akıl vericek olan yokmu? Elimdeki jant şeridi prosev marka ve aparatı dandik birşey. Emin önünden aldım geçen gün. Nasıl desem aparatı biraz eğimli dil gibi bir aparatı var. Fakat ben kullanamadım. Yardımcı olabilicek varmı?

Arkadaşlar nasıl çekicem ben bu jant şeridini? Bugün ziyan ettim bir miktarını. Bir akıl vericek olan yokmu? Elimdeki jant şeridi prosev marka ve aparatı dandik birşey. Emin önünden aldım geçen gün. Nasıl desem aparatı biraz eğimli dil gibi bir aparatı var. Fakat ben kullanamadım. Yardımcı olabilicek varmı?

twin kardeşim merhaba;
bu jant şeridini elin ile yapacaksın.ilk önce komple yanakları bir güzel memizle.temiz olduğuna emin olduktan sonra senin hünerine kalmış herşey.tekeri sabitle.bir kısmına yapıştır.döndür tekrardan kaldığın yerden devam et.tekrar döndür ve yapıştır.böyle böyle bitir.
kolay gelsin...

evet arkadaşlar. 140.000 km'yi de devirdik sahibini üzmeyen motosikletimle. henüz km saati tık demedi, inanması zor ama km teli bile değişmedim. ybr 125 almak isteyip kafasını karıştıranlara ipucu olsun.

yağ ilave ediyormusunuz hiç ne sıklıkla değiştiriyorsunuz peki..

Merhaba arkadaşlar bugun bende hava filtresini değiştirdim çok ilginç birşeyle karşılaştım motorun hava filtresini söktüğümde içinde sadece sarı kagıt vardı sunger yok tu fakat elimdeki hava filtresi aynı sadece ıcınde sunger vardı kafam karıstı acaba bu sungerıde takcaz mı yoksa takmıyacaz mı anlayamadım ben yınede taktım da anlamadım gitti bi bilen yardımcı olursa çok makbule geçer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar