[Ankara - MT]

Yaparım tabii Osman Abi sen iste yeter ki :) Ben bi motorun çamurunu temizleyeyim şu 1 milyoncu da diyorum, sonra da Atilla Abinin oraya bi çay içmeye gitmeyi planlıyorum, saat 4 e kadar falan ordaymış, sonra gidecekmiş o da. Belki Buğra ile Koray da gelebilir, 4 gibi de ordan kalkarız işte en geç diye düşündüm ahali. Heberiniz olsun. Belki de gitmeyiz ortalıkta dolanırız biraz bilmiyorum şimdilik, motora binelim de artık rüzgar nereye götürürse :)

Motosikleti
VFR1200X
Yaparım tabii Osman Abi sen iste yeter ki :) Ben bi motorun çamurunu temizleyeyim şu 1 milyoncu da diyorum, sonra da Atilla Abinin oraya bi çay içmeye gitmeyi planlıyorum, saat 4 e kadar falan ordaymış, sonra gidecekmiş o da. Belki Buğra ile Koray da gelebilir, 4 gibi de ordan kalkarız işte en geç diye düşündüm ahali. Heberiniz olsun. Belki de gitmeyiz ortalıkta dolanırız biraz bilmiyorum şimdilik, motora binelim de artık rüzgar nereye götürürse :)
Olum şu milyoncunun haritayı bidaha paylaş la arşın arşın mapsde yer arıyom bulamadım

Biz buralardayız lakin sizi görmedik tanıyamıyoruz?
Halbüki bayada eski bir üyesiniz ama?

ben sizi tanıyorum efenim hatta sizde beni :)

senelerden geçen seneler, park caddesi, keeway 250cc superhadow, acemi burak:)
bir sefer buluşmanıza gelmiştim sonra benim külüstür bi bozuldu aylarca başıma bela oldu :D 2012 nin yıl başlarında honda cb125e aldım. 1 yıldır biniyorum. siteyi de uzaktan takip ediyorum :)

ben sizi tanıyorum efenim hatta sizde beni :)

senelerden geçen seneler, park caddesi, keeway 250cc superhadow, acemi burak:)
bir sefer buluşmanıza gelmiştim sonra benim külüstür bi bozuldu aylarca başıma bela oldu :D 2012 nin yıl başlarında honda cb125e aldım. 1 yıldır biniyorum. siteyi de uzaktan takip ediyorum :)

Yanlış hatırlamıyorsam o sıra Ankamall de çalışıyordun sen??
Çoookkkk uzun zaman oldu galiba??

evet abi sanırım 2 yıl oldu hatta artık ankamallde de calışmıyorum bi havalandırma firmasındayım 1 yıldır. zaman zaman baktım foruma buluşma düzenlenir en azından bisikletimle gelirim diye ama bi denk getiremedim. Yeni(eskimişsindir gerci) motorun hayırlı olsun:)

evet abi sanırım 2 yıl oldu hatta artık ankamallde de calışmıyorum bi havalandırma firmasındayım 1 yıldır. zaman zaman baktım foruma buluşma düzenlenir en azından bisikletimle gelirim diye ama bi denk getiremedim. Yeni(eskimişsindir gerci) motorun hayırlı olsun:)

Sağolasın da senin üstüne 2 motor değiştirdim ben :)
Bu akşam yılbaşı toplaşması var çık gel istersen?

osman yok abi, hayabusa falan bana 5 beden büyük gelir o lafın şaka tarafı. ben 600 lük makinadan çok memnundum bana yeterli geliyordu. tadından da yenmiyordu yine 600 lük bakınıyorum.

'' 5 - 7 yaş civarı tüm motosikletlerin hep 18.000 km'de olması'' konulu yüksek lisans tez çalışmam çok yakında burada sizlerin paylaşımına sunulacak.

ULAŞIM PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLARakşam Yunus reyizlerin oraya gelicem.Araba boş haberiniz olsun.

İyi akşamlar arkadaşlar
Yeni yılınız kutlu olsun.
Aranıza katılmak için sabırsızlıkla motosiklet araştırıyorum.
Aklımda Kawasaki GPZ900R almak var.
Yedek parça sıkıntısı çok fazla çekeceğim gibi.
Yurt dışından parça getirteniniz oldu mu?
Ayrıca motoru almadan önce bilen birisine göstermek istiyorum.
Bildiğiniz iyi bir usta var mı?

Arkadaşlar merhaba, İstanbul'dan Ankara'ya geçen yıl geldim, tanışmak ve etkinliklere katılmak için sabırsızlanmaktayım. Etkinlik ve toplantıları nasıl ilan ediyorsunuz? Sevgi ve saygılar...

genelde buraya yazıyoruz ama çoğunlukla facebook'da ufak bir grubumuz var ordan bildiriyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar