Arkadaşlar iki buçuk saatin ardından Bodrum'dan Aydın'a 15:30 da vardım.
Hiç durmadım, hafif yağış vardı.100 kmden sonra motosiklet delirdi resmen.95 e sabitledim eğimde 100.Eve geldiğimde Sadece müzik başımı şişirmişti.95 ile giderken ayak bastığımız yerlede titreme vardı ama eskisi gibi koltuğa yansımadı.
Bu parkuru 2. sefer geliyorum ve gerçekten ikisi arasında çok fark var.Önceki gelişimde 80 i geçemedim yokuşta hep bayıldı, iki kere mecburen mola verdim eve geldiğimde 3 gün kendime gelemedim.
Kesinlikle motosiklete 1 litre yağ koydurmayın, gördüğüm cb nin peşinden koşup yetişiyorum söylüyorum.
Bence bu fark yağ ölçüsü ve yağın kalitesi ile alakalı.Gönül rahatlı ile söyleyebilirim 200 km durmadan gidilebilir.Titreşim dediğim gibi 95 km de ayaklarda abartı olmayacak şekilde vardı ama ilk seferki gibi ayaklarımı uyuşturmadı ve koltuğumda zamanla yumuşamış sanırım.
Benim asıl hayran olduğum konu bu yolu önümde büyükçe bir scooter camı ile yapmam :queen:
Bir haftadan beri beklediğim yolculuğu yapmama rağmen motosikletin bu olumlu değişimi yüzünden hala çok heyecanlıyım, yol kesmedi diyebilirim.Pazartesi Ananemlere Nazilliye gidiyorum, oradanda gezerim kafama göre ::fool::
9 aydır ilk defa izin yapıyorum anasını ağlatırım artık yolların::xrock::::141::
Herkese iyi forumlar.
Titreşim mitreşim yok kardeşim.O Hondanın ezbere iş yapması ile 1 litre yağ koyması.Göreceksiniz 2013 yazına bomba gibi girecek motor.Garanti
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Babam grip olursun diyordu.Ne ağrım var ne sızın ne de gribim kapak olsun babama