Bu motordan olan herkeze korna basıyorumselamlasmak hoş bisey
![]()
Hondanın ordaki ışıklardan 08:50 gibi geçersen selamlaşırız, neden olmasın
Bu motordan olan herkeze korna basıyorumselamlasmak hoş bisey
![]()
Işçilik kalitesini göstererek bir kez daha bizi motosiklete hayran bıraktı:cat:
ya bir şey söyliym, bunlar apachenin eline su dökemez. daha diri, daha seri, daha gösterişli, dijital gösterge ve devir saati falan var. bence grubun en iyisi tvs
Beyler,
arka çanta demiri varya resimde gözüken. orjinal. Sağlam mıdır? 48 litre çantamı takacam. Eminönünde bu demire benzeri var siyat daha sağlam diyorlar ondan alıp takayım mı? Bir de şu ilan var uzun tip cb 125 demiri. Hangisini almam lazım? Kullanan varmı? Çntama bazen laptopu bile koyuyorum. Gönül rahatlığıyla yükleme yapmam lazım..
kastım zaten buydu; cbf 150, cb 125, ybr vs.. yani bahsettiğim sınıf motosikletlere kıyasla al apache bak keyfine
Şimdi cb125'te titreşim var ya, çok keyifsiz motor.
Ama Apache'de bu titreşim daha fazla var deniyor? E, arkadaş bir motoru titreşimi var diye yerden yere vurup da, buraya daha iyidir diye gelip de daha fazla titreşimi olan bir motoru önermenin manası yok.
çok yerinde bi tesbit olmuşŞimdi cb125'te titreşim var ya, çok keyifsiz motor.
Ama Apache'de bu titreşim daha fazla var deniyor? E, arkadaş bir motoru titreşimi var diye yerden yere vurup da, buraya daha iyidir diye gelip de daha fazla titreşimi olan bir motoru önermenin manası yok.
Dikkatli git dikkatli gel. Yola çıkmadan önce herşeyini kontrol et. Hayırlı yolculuklar, tekerin düz bassın.Yarın yıllık izne çıkıyorum.9 gün olacağından ailemin yanına motosikletle gitmek istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin::141::
Yarın yıllık izne çıkıyorum.9 gün olacağından ailemin yanına motosikletle gitmek istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin::141::
Dikkatli git dikkatli gel. Yola çıkmadan önce herşeyini kontrol et. Hayırlı yolculuklar, tekerin düz bassın.![]()
Saol dostum. Bakıp deneyicem, uyarsa takacam. Resimleri paylaşırımhttp://e1212.hizliresim.com/14/g/gw9xr.jpg
5000 km oldu bu çantayla. hiç sorun çıkmadı. yeri geldi 12 pizza taşıdım. içinde kola fanta da oluyor. ben bile zor taşıyorum çantaya koyana kadar. fakat çantanın bir kısmı koltuktan destek alıyor. yani seleye yaslanıyor.