Dostum bütçen fazla değilse beatle işini iyi düşünmelisin, bu işi çok iyi bilen bir abiye sordum, bu araçların vidasına kadar komple restorasyonları 22-23 ü buluyormuş, sadece aracı iyi duruma getirmek için bile 7-8 harcaman gerekir dedi, piyasada temiz beatle bulmak çok zormuş, takipçileri hemen kapıyormuş düşenleri, atıl durumda bir tane almak başa bela olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-firsat-son-fiyat-dunyada-tek-105455269/detay
Biliyorum fakat senin konuştuğun insanlar aracı classic hale getirmek için gerekli bütçeyi söylemişler sana, benim öyle bir niyetim yok
Geçen buldum bir tane vos, gördüğüm en orijinal arabaydı, daha tornavida değmemişti araca, 2bin e de veriyordu sahibi ( eski bir öğretim görevlisi, yaşlanmış baya eski arabalarını da satıyordu, 2 tane vos ) acele etmedim nasıl olsa bir yere gitmez bu arabalar diye, galericinin biri aldı 8 e satıyor şimdi.
Forumdan da ricam yine boyle tertemiz bir vos bulabilmek için mahallelerinde sokaklarında görüyorlarsa haber vermeleriydi.