Bayiilere gelmemiş motora 1000-1500 mesaj dolusu övgüler yağdıran, Google'a Suzuki Inazuma yazınca 2. linkte bu sayfanın yer almasını sağlayan sizlersiniz :cherry: Ben şahsen bu motora 1000 lira zam geldi diye bu kadar tepki göstermenize çok şaşırıyorum. 9800tl'den satılırken bu motoru el üzerinde tutuyodunuz hatta göklere çıkarıyodunuz, inazumaya yan bakanı çizeriz diyodunuz, 1000 lira zam geldi diye bu kadar değişmek olur mu ? bence olmaz. Zam gelmesini sağlayan da bu sayfayı google'da 2. sıraya çıkartan inazuma fan'larıdır bence, o yüzden boşuna kızmayın suzukiye. Zaten bu motoru alacak adamın 8-10 bin lira nakiti olmalı en azından, 24-36 ay taksitle alınacak bi motor değil. Ben bu motoru almayı kafaya koysam 1000 lira bana hiç koymazdı çünkü alacağım motorun parasının yüzde 70-80'i nakit olarak elimde değilse daha ucuz motorlara bakarım zaten.
dostum suzuki babamın malı değil.. sayfaları biraz okuda neden suzuki demişiz anla bakalım..
biri kalkış der , biri son sürat der, biri cüsse der biz onlara laf anlattık... 11,000+plaka 250cc segmentine fazla.. için rahat olsun biri gider biri gelir ...
çevrende tanıdık XJ6 veya er6 n varsa temiz modelli bana yönlendirebilirsin.. özelden tel yollarım öyle bişey olursa :cat: