Karakalem R1 ve ZX-6R Çizimleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana yazıcıdıdan cıkralmıs bir r1 in ustune cizgisiz kagıt koyupta cizilmiş rsimlei andırıyor bunlar :bounce:

patates baskısını andırıyo sanki ?:p

ellerine sağlık, bende senin cizdiğine inananlardanım, amin

bana yazıcıdıdan cıkralmıs bir r1 in ustune cizgisiz kagıt koyupta cizilmiş rsimlei andırıyor bunlar :bounce:

İnanın inanmaın saygı duyarm.Burda herkes fikrini açıkca söyleyebilir..:) ancak dragci yassen böle bi açıklamada bulunmuş.Tamam o zman buraya yaknda bi karakalem daha koycam bakalım onuda mı printerdan çıkarmışım(Piyasada olmayan bi motor)...

Son düzenleme:
Tanerciğim ( Thelovingone48 )yüreğine ve emeğine tekradan teşekkür etmek için yazdım bu mesajı.:cherry:

.Eleştirrileceksin tabi bu memlekette sanatçı olmak kolay değil babocan..:cat:

Sabır testinden bana göre geçtin..:rendeer::rendeer:

arkadaşlar ilk başa 1. sayfaya resim daha ekledm bi bakın yeni motorumun iskeletine sizce iyi bişeye benziyor mu.İyi sonuç çıkar mı dersiniz??Kendi dizaynım olcak bakalm:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnanın inanmaın saygı duyarm.Burda herkes fikrini açıkca söyleyebilir..:) ancak dragci yassen böle bi açıklamada bulunmuş.Tamam o zman buraya yaknda bi karakalem daha koycam bakalım onuda mı printerdan çıkarmışım(Piyasada olmayan bi motor)...

sen cizip koyasıya piyasaya cıkmıs olacak hatta ben de ustunde olacam :queen:

http://g1212.hizliresim.com/14/t/h868k.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

h868k.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

http://g1212.hizliresim.com/14/t/h868k.jpg

moto sohpet ford mustang shelby çizim ve yamaha r1 çizim bi de benimkine bakarsan yeneğin var ama hacimlendirmede sıkıntın var sanki

betul_tamer kardeşim senin karakalem R1 kazalı heralde :) Ön sağ amortisör keçenin olduğu yerden kıvrılmış da :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar