- Motosikleti
- Sym Sympony ST200i E5 ABS
Dün 10.000 km bakımını yaptırdım. Yağ ve buji değişti , filtreler temizlendi. Masraf 110 TL.
hangi marka yag koydular?
Dün 10.000 km bakımını yaptırdım. Yağ ve buji değişti , filtreler temizlendi. Masraf 110 TL.
teşekkürler elimden geldiğince tarafsız marka fanatikliği yapmadan olanı yazmaya çalışıyorum ,sonuçta mükemmel hiç arıza yapmayan motor diye birşey yok ama bilindik makineler genel olarak sorunsuz oluyor ,birde bende şöyle bir takıntı var ,2 el makine pek almam 0 alırım bildiğim gibi kullanırım o yüzdende pek sorun yaşamam
hangi marka yag koydular?
Maalesef benim motorumun lastiklerinde de kesikler oluşmaya başladı.
Henüz 10.600 km de ...
Michelin City Grip ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Buz Motor'dan 395 TL (tek çekim veya nakit) fiyat verdiler.
bence motorun 10.000km ve üzerindeyse kalkışlarda titreme yapıyorsa ve süratlenme düşükse yaptır, çekiş ve hızlanmada çok fark etti ama düşük km de ve bir problemin yoksa kurcalatma derim, 0 alınan xmax,xcitylerde bile soğuk havalarda motor ısınana kadar kalkışlarda titreme oluyor bunun çaresi pek yok,ben bergama servisinde yaptırdım, eğer bir sorun yoksa 20bindede yaptırılabilir ama şahsen ben 10binde bir yapılmasını daha faydalı buluyorum.Sn. Tolme
10000 bakımını nerede yaptırdınız ? Varyatör bakımını 20000 yapılması gerekiyor der Akdemir.Bu konudaki düşünceniz
tek başıma çok nadir biniyorum ama deneyebilirsem yazarım,2 kişide 13-14sn sürüyordu yanlış hatırlamıyorsamkıyaslayabilmemiz için 0-100 km hızlanmanızın kaç saniye olduğunu ölçebilir misiniz.
benim 11 sn..
gittiğiniz sürate göre değişir sakin kullanımda 3.2 le 3.5 lt arasında,100 den hızlı giderseniz 3.6 ile 3.8 lt arasında yakıyor benimkiarkadaşlar herkese merhaba size bir kaç sorum olacak günde 100 km şehirler arası gidip geliyorum honda spacy ile artık büyütmeye karar verdim fuardan sonra x-cıty 250 alacağım 100 km'de ortalama yakıt ne olur şimdiden teşekkürler![]()
arkadaşlar fuarda yamaha x city için anlaştım 2012 model anahtar teslim 9.900 tl fiyat verdiler bu hafta almayı düşünüyorum sizce fiyat iyimi?