CBF 150 yeni kasa Tako'sunu eski kasaya monte etmek.

Merhabalar.

Bir arkadaşımda yeni kasa CBF150 mevcut.

Değişelim mi göstergeleri dedi. Bana uyar dedim. Vites göstergesine ihtiyacım yok ama devir olsa hoş olurdu.

Sorum ise şu, daha önce eski kasa CBF'e devir saati takan oldu mu ( çin malı göstergelerden değil orjinal yeni kasa takosu yani)

Yapan yada yapmayı deneyen var ise beni aydınlatır ise sevinirim ne yapmam gerektiği konusunda.

Şimdiden teşekkürleer. :rendeer:

Anladığım seninki vites göstergeli arkadaşınınki devir saatli.

Sen devir saatli olanı alıp takabilirsin vites göstergesi kablolarını iptal edersin sorun olmazda arkadaşının motoruna vites göstergesini takmak için motor kısmına vites müşürünüde takması lazım.Bunuda dipnot düşelim.

Asıl soruya gelirsek takılır devir saatinin çalışma mantığı aynıdır.Sorun olmaz.

Anladığım seninki vites göstergeli arkadaşınınki devir saatli.

Sen devir saatli olanı alıp takabilirsin vites göstergesi kablolarını iptal edersin sorun olmazda arkadaşının motoruna vites göstergesini takmak için motor kısmına vites müşürünüde takması lazım.Bunuda dipnot düşelim.

Asıl soruya gelirsek takılır devir saatinin çalışma mantığı aynıdır.Sorun olmaz.

Gayet doğru anlamışsınız. Bende şuanda vites göstergesi var onda devir saati. Değiştiricez. Yani ben deviri alıcam o vitesi.

Onun takmasına ben karışmayacağım açıkçası, tek derdim devri nasıl çalıştıracağım. Hiçbir fikrim yok bu konuyla ilgili.

Kısaca açıklıyayim o zaman dostum.Devir saatinde 3 kablo olur.Biri + diğeri - olacak.Bunları sabit biryerden alıcasın.3. kabloda bobinden gelecek.Bu kadar.Biraz araştırırsan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

Daha önce yurt dışından devir saatli tako getirtip türkiyedeki cbf'e takan bir arkadaş vardı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yurt dışından gelende hem devir saati hemde vites göstergesi vardı.. Forumda biraz araştırırsan bulabilrisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar