[KKTC - MT]

vazgeçin bu çinlilerden ya japonlar daha sexi daha güzel.50 litsys lastikmi olurmuş ben bu gün aldım 550 tl dunlop kazıkmı yedik acaba.ha ferhat usta ehliyetimide aldım ha sınava girip.bu başkanıa alssak ya ben taşırım bir gzimizde yazık yaya kalmış onuda götürek ehliyetim varya ardçı bindirebilirim artık.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
vazgeçin bu çinlilerden ya japonlar daha sexi daha güzel.50 litsys lastikmi olurmuş ben bu gün aldım 550 tl dunlop kazıkmı yedik acaba.ha ferhat usta ehliyetimide aldım ha sınava girip.bu başkanıa alssak ya ben taşırım bir gzimizde yazık yaya kalmış onuda götürek ehliyetim varya ardçı bindirebilirim artık.

işin içine "sexi ve güzel" girince rus motorlarının (örn:planet-hhh) eline kimse su dökemez... :queen::queen:

lastiğinde ehliyetinde hayırlı olsun abi... en kısa zamanda ıslatmak lazım...:thumleft::flower:
bugünde bir gezdik bir gezdik... totoşum koltuğa yapıştı resmen...:queen:

Motoru getirince kapalı Maraş bölgesine gitmeyi planlıyorum. O taraflara bir gezi yaparız herkes uygun olduğunda bir gün belirleriz :) 10 Şubattan itibaren motorum yanımda olacak inşallah :)

Motoru getirince kapalı Maraş bölgesine gitmeyi planlıyorum. O taraflara bir gezi yaparız herkes uygun olduğunda bir gün belirleriz :) 10 Şubattan itibaren motorum yanımda olacak inşallah :)
Hocam hevesini kirmak gibi olmasin ama kapali marasi tellerin ardindan gormekten baska secenegin yok :D askeri kimlik varsa ordu evine gecebilirsin cok guzel yerler var ama oraya da motorla almiyorlar

Hocam hevesini kirmak gibi olmasin ama kapali marasi tellerin ardindan gormekten baska secenegin yok :D askeri kimlik varsa ordu evine gecebilirsin cok guzel yerler var ama oraya da motorla almiyorlar
Askeri kimliğim var biliyorum öyle olduğunu da motorla geçilmediğini bilmiyordum. Arabayla durmak bile yasakmış içerde :) Ama bu fotoğrafları çekenler nasıl çekmiş acaba evlerin içini falan onu anlamadım sanırım askerler falan çekmiş. Motorla girilmiyorsa taksiyle geçilecek demektir, e onunda dışardan bakmaktan pek bir farkı yok. Kalsın o zaman :) Fakat bir gezi yaparız o taraflara da gideriz hiç görmedim ben orayı :)

Motosikleti
ben şimdiden evde sıkılmaya başladım... havalar düzelsede gezmelere devam etsem :p

En azından motorun kapının önünde değerini bil diyeceğim zaten ilk adaya geldiğinde motorsuz kaldın baya o yüzden demiyorum :p

Motosikleti
En azından motorun kapının önünde değerini bil diyeceğim zaten ilk adaya geldiğinde motorsuz kaldın baya o yüzden demiyorum :p

değerini çok iyi biliyorum...
dün akşam bi 100 km kadar yol yaptım :bounce:
ayrıca motorum kapının önünde değil evin içinde :cherry:

Oh adam evine alıyor motoru ben 4. kata nasıl çıkaracağım :queen:
Benim dışarda üzerine branda örtüp bırakmaktan başka çarem yok :pale:
Arkadaşlar bu arada Türkiyeden buraya kargo ne kadar tutuyor ?
Mesela 50x50x100 boyutlarında 5-6 kg lık bir kutu. Bilgisi olan var mı ?

Motosikleti
ben ocak ayında bilgisayar kasası,kask,mont,dizlik,pantolon,eldiven getirttim...
ankara mersin 35 tl...mersin kıbrıs 57 tl yazıyor...
6-7 kg diyorsan en az 40 tl yi gözden çıkartsan iyi olur...
ayrıca sadece 1 tane A4 kagıt büyüklüğünde belgeyi istanbula 18 tl ye gönderdim...

ben ocak ayında bilgisayar kasası,kask,mont,dizlik,pantolon,eldiven getirttim...
ankara mersin 35 tl...mersin kıbrıs 57 tl yazıyor...
6-7 kg diyorsan en az 40 tl yi gözden çıkartsan iyi olur...
ayrıca sadece 1 tane A4 kagıt büyüklüğünde belgeyi istanbula 18 tl ye gönderdim...
Püff cayır cayır bu ne ya.. Nargile almam lazım da Türkiye'de güzel bir site buldum ordan almayı düşünüyordum. Neyse burdan bakacağım artık, Girne'de pek yok ama Lefkoşada mutlaka satan iyi bir yer vardır :)

neyle getirdin ptt kargosu baya ucuz du sanırım .ben branda esiven felan aldığımda 7 tl ödedim.hem havalar düzelsin e gezeyim dersen gezme sen artık .burası kıbrıs her zaman değişir hava .gerçi biliyon iskele gezimizde yaşadıyydık.

Motosikleti
neyle getirdin ptt kargosu baya ucuz du sanırım .ben branda esiven felan aldığımda 7 tl ödedim.hem havalar düzelsin e gezeyim dersen gezme sen artık .burası kıbrıs her zaman değişir hava .gerçi biliyon iskele gezimizde yaşadıyydık.

bar-yam abi imzandaki yazıyı daha yeni fark ettım :queen::queen::queen::queen:

Denizli İl Temsilcisi
takılmaya devam yani kimler var :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Artık yavru vatanımızda da birşeyler yapmaya başlıyacağız inşallah en hayırlısı olur
hadi tüm kıbrıslı motosiklet tutkunları buraya.....:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

bu meseajı yazdığımda sene 2006 ymış arkadaş

Türkiyeden motosiklet getirip kıbrıs plakası çıkartmak mümkün mü? Mümkünse neler ve ne kadar masraf gerekir?

Denizli İl Temsilcisi
Türkiyeden motosiklet getirip kıbrıs plakası çıkartmak mümkün mü? Mümkünse neler ve ne kadar masraf gerekir?

bahsettiğiniz olay imkansıza yakın ve çok pahalı tc plaka yı sadece asker ve öğrenci getirebiliyor kalıcı olarak onun için

1-Muhaceret
2-sarı kağıt
3-ehliyet
4-öğrenci yada askeri belge
5-bayabi para

Teşekkürler, öğrenciyim. TR plaka ile sigorta vs yatırıp uzatarak, giriş-çıkış yapmadan 2 - 2,5 yıl adada tutabiliyor muyuz peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar