[Ankara - MT]

bu moturu benim en üst kata nası çıkaracağuk?
bi fikir verin hele yiğitler??
.... fatih abinin oraya gittiğimizde 3 kişi kulplaşsak çıkartabiliriz sanırım??

XT600'e yapılmış büyük bir hakarettir bu! O motora merdiven çıkaramayanları kınıyorum :farao: Rolantide bıraksan alet kendisi en az 3 basamak çıkar...

Senin iti(adını unuttum) bağla çeksin fatik abi :)

Motoru, uzerine binmeden calistirsan da bir iki kisi beraber merdivenlerde ugrasirken hafiften de gaz versen olma mi ? Yani 2-3 kisi yuklendik mi illaki cikaririz gibime geliyor ama, benim arkadas xt125 de oyle yapmisti, merdivenleri cikarirken biri arkadan tutup ittirirken o da hafiften de gaz veriyordu, hos tabii o alet seninkinin yaninda tuysiklet :)

Sabah kalktim baya yogun kar yagiyordu, ben de yollar kotudur diye binmedim ama binsem gelirmisim yani, buz falan yoktu. Tabii aksama ortalik buz golu olabilir o zaman sakat iste, ABS de bir yere kadar :)

Tabii ya, Minnos da yardim etsin bize, oyle bedavadan ekmek yok :) Motoru Polat a verelim, ustun supertoto teknikleriyle cikarir gibime geliyor :) Yok yok kesin cikarir onun adi Cemil.

Cemil'e laf yok :queen:

Birde şöyle bir gezi yazısı denk geldi,

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=827740

Maturun markası modeli şöyle imiş,
Victory Vision 8-Ball

Ben ne duydum ne de işittim böyle bir matur varmı bir bilgisi vs olan??
Alette bildiğin araba lastiği var arka tarafta ve kayış aktarmalı..:sunny:

2010_Victory_Vision_8ball_FONZ8937.jpg

Ne saçma iş! Motosiklet viraja girdiğinde, yanlara yattığında yol tutuşu arkadaki araba lastiğinin taban-yanak arası köşesiyle mi sağlıyormuş?

Cemil'e laf yok :queen:

Birde şöyle bir gezi yazısı denk geldi,

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=827740

http://www.motorcycle.com/gallery/gallery.php/d/228296-3/2010_Victory_Vision_8ball_FONZ8937.jpg

Victory Amerikada 53 yıldır ATV ve kar kullanım araçları üreten Polaris firmasına ait bir marka. Türkiyede olduğunu sanmıyorum ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla Honda gold wing Harley davidson electra glide BMW K 1200 LT gibi modellerden daha donanımlı ve daha keyifli bir sürüşü olduğu söylentisi var... ne derece doğru bilmiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motora uyarsa(gv 250) ben de alabilirim.

Aletin resminde zaten max. yatmış olduğu sonucunu çıkardım ben. O yere sürtmek üzere olan yer ayak peg yeri falan herhalde, yani sonuç olarak bu alet pek yatmıyor bence, o lastikle o kadar yattığına bile şükür demek lazım zaten sanki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2010models/2010-Victory-Vision8Ball.htm

Bu linkte lastiklere bakarsanız araba lastiği değil ama. Gayet normal motor lastiği. Alet 1730 cc yazıyor :)

Aletin resminde zaten max. yatmış olduğu sonucunu çıkardım ben. O yere sürtmek üzere olan yer ayak peg yeri falan herhalde, yani sonuç olarak bu alet pek yatmıyor bence, o lastikle o kadar yattığına bile şükür demek lazım zaten sanki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2010models/2010-Victory-Vision8Ball.htm

Bu linkte lastiklere bakarsanız araba lastiği değil ama. Gayet normal motor lastiği. Alet 1730 cc yazıyor :)

O resimdeki pozisyon bile bence epey bir yatış demektir. İlginç olan şu ki; senin linkteki resimlerdeki lastik motosiklet lastiği olmasına rağmen adamın taktırdığı arka lastik bildiğin araba lastiği. Hem de kar tipi.

O resimdeki pozisyon bile bence epey bir yatış demektir. İlginç olan şu ki; senin linkteki resimlerdeki lastik motosiklet lastiği olmasına rağmen adamın taktırdığı arka lastik bildiğin araba lastiği. Hem de kar tipi.

abi sığır işte:) neyseki onu da çıkma almamış:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lan motora binsem bu kadaran ıslanmazdım yeminle. işten eve dönüş taş çatlasın 45 dkk iken otobüs dolmuş vs 1:30 saat.

yerimla böyle işi, kar lastii verun baa uşaklar

Yunus'cuğum bana senin şu portakal hakkında bilgi verebilir misin? Ne zaman nerden ne kadara aldın gibi. Birde neden KLV1000(senin araştırmış olduğunu bildiğimden soruyorum) diğerlerinden ağır basan tarafları neydi? Valla motosiklet çok yakışıklı
KLV1000-06-01.jpg

http://www.motorcycle.com/gallery/gallery.php/d/228296-3/2010_Victory_Vision_8ball_FONZ8937.jpg

Bu aleti herkes bilir. Isminden belli ne olduğu "8-balls". Bizde 2 tane var onda 8 tane varmış işte. burdan görüldüğü kadarı işe herbiri 6 okka 2 dirhem gelir :)

Yunus'cuğum bana senin şu portakal hakkında bilgi verebilir misin? Ne zaman nerden ne kadara aldın gibi. Birde neden KLV1000(senin araştırmış olduğunu bildiğimden soruyorum) diğerlerinden ağır basan tarafları neydi? Valla motosiklet çok yakışıklı
http://www.motorcyclenews.com/upload/796/images/KLV1000-06-01.jpg

ozan Alet bana takas ile geldi o yüzden fiyatını tam olarak nokta atışı yapamıyorum zira arada değişik etkenler mevcut,
ha Motor zaten Suzuki DL1000 ve bu motor şasesinde de yazmakta Suzuki motor corp da üretilmiştir gibisinden sadece yazısı farklı,
işin aslı şimdiye kadar öyle detaylıca araştırıp bakmadığım tek motor diyebilirim ki biraz piyangodan denk geldi ve inan hiç oturupda derinlemesine inceleyecek bir vaktim olmadı çünki aşırı yoğunum şu son bi kaç aydır services manuelini indirdim fakat daha ona bile bakamadım sadece göz ucuyla şöyle bir karıştırdım diyebilirim :sunny:
ha dersen ki f650den ne gibi bir farklılığı var istersen onuda anlatabilirim :)
Yahut bi gün kızılayda buluşalım arayı açtık baya :king: hem gelenlerde olur böylelikle bi toplaşma yapmış oluruz..

ozan Alet bana takas ile geldi o yüzden fiyatını tam olarak nokta atışı yapamıyorum zira arada değişik etkenler mevcut,
ha Motor zaten Suzuki DL1000 ve bu motor şasesinde de yazmakta Suzuki motor corp da üretilmiştir gibisinden sadece yazısı farklı,
işin aslı şimdiye kadar öyle detaylıca araştırıp bakmadığım tek motor diyebilirim ki biraz piyangodan denk geldi ve inan hiç oturupda derinlemesine inceleyecek bir vaktim olmadı çünki aşırı yoğunum şu son bi kaç aydır services manuelini indirdim fakat daha ona bile bakamadım sadece göz ucuyla şöyle bir karıştırdım diyebilirim :sunny:
ha dersen ki f650den ne gibi bir farklılığı var istersen onuda anlatabilirim :)
Yahut bi gün kızılayda buluşalım arayı açtık baya :king: hem gelenlerde olur böylelikle bi toplaşma yapmış oluruz..
:cherry: süper olur bende sizleri görmek isterim özledim herkesi eğer derseniz kızılay taraflarında buluşabiliriz ama dersten akşam 8.30 da çıkıyorum size uygun olursa bana her türlü uyar zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar