Yamaha Yamaha YBR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şimdi arkadaşlar burda bi yanlış anlaşılma var..:pTamam topiğin canlanmasında katkım olmuş olabilir yapilan bütün değişimler LOKMANHEKİM tarafından yapilmiş olup sadece parça malzeme temini bana aittir.. Lastiklr çok güzel fırsat ama şu an zaten lastiklerim sıfır desem yeridir..gıcır gıcır lastikler..Şimdi alıp bekletsem işin maddi boyutundan ziyada durduğu yerde sertleşecek hiç kullanamayacağım..

güncel.. aynı mesajı 2 kere yolladımda :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

kardeş geleyimde 2 pozda benle çekinsin senin kara oğlan...
deniliye geliriz hacı ama bu aralar sıkışığım keçeydi takozdu derken daha taksitlerim var yani :p 2 depo benzin gider..

Zincir dişlimize bakım yaptık malum orjinali motolizde ön dişli 80 arka dişli 140 zincirde 270 gayme olduğundan iyi bakmak lazım..

Buda temizlik maddesi turkish mazot :queen: 1 litre mazotla 3 kere değiştirip değiştirip fırçaladım zinciri..ilkinde hemen simsiyah oldu mazot bi tur fırçaladıktan sonra değiştiridim..daha sonra iki kere daha yenileyerek fırçaladım..bütün o-ring leri tek tek :cherry:

Eski diş fırçanızı atmayın..

Debriyaj telinide yağladık..

burdaki lastiği açıp burdanda yağladık..

Arap yağı bolbuldu misali hareketli her yere sıkıyorum..

ee kontakta önemli tabi..

koltuk kilidi..

yan ayaklık siwic i..

vee günün kahramanı..ümraniye imes sanayisinden alınmış 3.5 yada 4 lira..

bide yıkasaydın tam olacakmış..ama sen düzceden başka yerde yıkatmıyosun:p güzel motor güzel maşallah

254ydj7.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:37 ----------

[/COLOR]
nlyjr6.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:54 ----------

2li956r.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:01 ----------

34xp47a.jpg

9fsj5u.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:03 -----

sedat uyan senden başka resim atan olmuş..
günaydınlar..

Şimdi gördüm abi bende ne mutlu bana ya bu motor kullanan 1 kişi daha olsada forum dönse bari olmuyor böyle tek başıma hevesim kırılıyor yarın düzceye gidiyom gene :p motoru aldığımdan beri bu 3. olacak galiba çakar led ve ön balatayı değiştircez keyfe keder :p

Bu günkü resimler

Hendek çıkışında E-5 kenarınde 2 adet pejo J9 ile köfte satan bir esnaf soğukta kapısını açıveriyor motorcuları çok seviyor kendisi :p aman abi dışarsı soğuk gel ufa yanıyor dedi..

Ufoo yu gördümmm...

Şu kahvaltı 5 Lira inanmayacaksınız ama gerçek..

koruma demirini sökmek gerekiyor komple değil yarısını söküyoruz.. Biraz kirli kusura bakmayın sonra yıkadık :)

Buda çakar beyni animasyon yaptıran alet yağmurdan suda korumak için sarıp sarmaladık..

Uygun bir yere gizledik..

Yıkanmış hali :) bi daha ne zaman yıkanır allah bilir 2 ayda bir :)

Eski balata

Toplamda 380 km ile günü tamamladık ilk km göstergesi düzcede çekildiği için yanlışlik olmasın :) Yedek depo ile maksimum kaç km yapılıyor duyan bilen yazarsa iyi olur ben şu an 70 -75 km kadar yaptım bir depo ile 580 km yapmışım haftaya doldurunca tıka basa kaç gayme alırsa yazarım buraya...iyi forumlar

yedek depo ile ben en fazla 130 km gittim. Daha da giderdi belki ama tırstım yolda kalırım diye gittim benzin aldım. Uzun zaman oldu kaç litre aldım hetırlamıyorum. bu arada yedek depo kapasitesi 4.5 litre.

yedek depo ile 120 toplam bi depo ile 500-550 km yol katettim,depoda çok az benzin kaldı,aqzına kadar fulledim,90 liralık benzin aldı depo,shell 97 oktan

Bilgiler icin tesekkurler demek rahat rahat isik yandiktan sonra 100+km yapabilirim..bu arada forumu yalniz birakmayin kmleriniz nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar