Arkadaşlar Merhaba.Ybr 250 bu aralar aklımı çeliyor.Ömürlük motor gibime geliyor.Cbf 250 ve Twister da Egzantrik problemi var.Arkadaşım da var aynı problemden o da sıkıntılı.
19.2 Lt yakıt deposu varmış.Acaba 1 depo ile kaç km gidiyor?Ve uzunyoldaki performansı nasıl ?
Sedat bu kadar devir bu kadar hız bu kadar km yi nasıl aklında tutuyorsun.
[url]http://f1301.hizliresim.com/15/u/jcxk0.jpg[/url]
Topik ölmesin agalar gelin günde bir kere selam verin gidin başka bişey istemiyorumbaşka 250 lilikler deli gibi online iken bizim topiğe kimse girmiyor bile hiç mi şikayetiniz yok :mrgreen:
Resim geçen hafta gittiğimiz kartepeden..
benim de kafamda bi 250 cc var, keşke ybr 250 yenisi gelse şöyle 9000 tl civari, laap diye atlarım. bu arada fotoğrafta plaka dikkatimi çekti. ne o? çgs mi?![]()
merak etme sedat ben günlük bi slm verir bakarım topiğe :mrgreen:
bizde para yokken sakarya da satılık vardı ter temiz daha 14000km 1 tane de düzce de vardı siyah canavar 2 side satıldı şimdi para var:cherry: ama motor yokr:
en son honda ya dönecem yamaha benim gibi bi müşterisini kaybedecek ona yanıyoruml:

Maşşallahı var motorunun. Sende benim gibi titiz adamsın bellikazasız belasız bin hocam. Bizdede var bi ybr 250 amcaoğlunda ama bi kazandıramadım onu mT ye
![]()
Pek titiz sayılmam aslında uzun 1-2 aydır kirli kirli duruyordu boş vaktim olduğundan 2 dk yıkamacıya götüreyim dedim zincir de yağlanması gerekiyordu aradan çıkardım ikisinide..Şu foruma bi tane daha fanatik ybr ci gelirse kalkınırız![]()