TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen yanlış hesaplamışsın yada biyerden benzin kaçağı var. okadar litre benzin yakacak kapasite yok motorda. yakması için uğraşsanda yakamaz yani çiğ atar gene yakamaz

çok yüksek ihtimal karbüratör ayarın bozuktur..o kadar yakması mümkün değil..100 km hızın altına hiç düşmeden 580 km yol yaptım Ayvalık Ankara 70 tl benzin yaktım..karbüratör ayarını ve bujini kontrol ettir..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim:)

aynen aynen doğum günün kutlu olsun enesim

doğum günün kutlu olsun.....

Eyw Çok saĞoLun .. :)

90Kmde 5 Litre yakan Apache mi :D yok hacı mümkün değil .. Belki hortum yerinden çıktıysa (komple ama) ordan akan benzinden kokladığıyla 90 km yapmıştır geri kalan yere akmıştır ancak öyle olur yani :D

Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?

Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?

bulunduğun yerin yamukluğuna göre benzin değeri bir süre sonra değişir kesin doğru değildir gösterge hatta çoğu araba ışık yandığında 20 tllik benzin yada mazot al ibre kalkmaz düşmeye devam eder benzin kaçırıyorsa musluğa ve karbüratör altındaki tahliye hortumuna bak ayar içinde 5 10 tl yeterde artar bile zor değil başında beklersen ne yaptığını görüp bir daha sen ayarlarsın

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hooop Ölü Topiğin insanları ne taraftasınız :D Haftasonuna az kaldı .. Depoyu fullemeye az kaldı :D

enes kimseler yok artık buralarda :) arıza yok sorun yok kimse girmez olmuş :)

biraz canlılık adına ;)

he valla .. kurye adam yorgun adamdır nete girer bakar bakar gider... 250 km çevirdim bu istanbul trafiğinde..üstelik bu gün hava buz kesti resmen

arkadaslar yağ eksiltmeyle ilgili; vites gecişlerini yuksek devirlerde yapmamanızı ve motosikletinizi yuksek devirlerde kullanmamanızı tavsiye ederim.apachelerde bunun dışında yag eksiltme ne gördüm ne duydum.

arkadaşlar apachelerin selesi biraz sert değilmi kısa mesafede değilde uzun mesafede çok rahatsız ediyor beni bunun için bişey yapan oldumu daha önce?sadece ben değil arkada oturan insanda rahatsız oluyor genelde.

sbr

arkadaşlar apachelerin selesi biraz sert değilmi kısa mesafede değilde uzun mesafede çok rahatsız ediyor beni bunun için bişey yapan oldumu daha önce?sadece ben değil arkada oturan insanda rahatsız oluyor genelde.

valla banada çok sert geliyor. çözüm bulan varsa paylaşsın:cherry:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
valla banada çok sert geliyor. çözüm bulan varsa paylaşsın:cherry:

Ben biliyorum .. Popocuğunun altına minder koy :flower: Hoş Denemedim ama işe yaradığına dair Efsaneler var :cherry:

Bu arada yarın beni İstanbulun heryerinde görmeniz mümkün , Hatunu gezdirecem depoyu fulledm demin :queen:

Apache 2012 sahibiyim. Bir sıkıntım var. Motor vitesteyken debriyaja basmama rağmen marş bazen basıyor bazen basmıyor. Acaba marş müşürü gibi birşey var mı motorda ?

Apache 2012 sahibiyim. Bir sıkıntım var. Motor vitesteyken debriyaja basmama rağmen marş bazen basıyor bazen basmıyor. Acaba marş müşürü gibi birşey var mı motorda ?

evet debriyaj müşürü var o arızalanmış olmalı eğer boştayken aynı sorun hiç yaşanmıyorsa debriyaj müşüründendir.ama aynı sorun boş vitestede oluyorsa elektrik tesisatıyla ilgili bişeydir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar