1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
1.5 litre değil yaklaşık 5 litre yani 23-24 lira yaktı 90 km de?
doğum günün kutlu olsun.....Evet beyler bugün dogum gunum , 10-40yag yada 97 (asagisi olmaz) oktan benzinde olabilir , hediyelerinizi bekliom![]()
![]()
Enes doğum günün kutlu olsun kardeşim![]()
aynen aynen doğum günün kutlu olsun enesim
doğum günün kutlu olsun.....
Cevaplar için sağolun. Şamandıranın(benzin göstergesinin) yanlış olma ihtimali var mı. Ordan gördüğümü söylüyorum da. Bi de diğer ihtimalleri düşüncek olursak benzin kaçırıyosa veya çiğ atıyosa bunu nerden anlarım koku falan yok,egsozdan çıkan dumanın rengi de normal. Bi de usta yağ değişmesi lazım dedi. Onla ilgili bi sıkıntı olabilir mi ve son olarak karbüratör ayarı gerekiyosa ne kadar alırlar tahmini?
hayırdır abi ne cbfsi hondaya karşı antipatin vardıben cbf e her gün en az 250 ml yağ koyuyorum... 200 km civarıda yol yapıyorum...
arkadaşlar apachelerin selesi biraz sert değilmi kısa mesafede değilde uzun mesafede çok rahatsız ediyor beni bunun için bişey yapan oldumu daha önce?sadece ben değil arkada oturan insanda rahatsız oluyor genelde.
valla banada çok sert geliyor. çözüm bulan varsa paylaşsın:cherry:
Apache 2012 sahibiyim. Bir sıkıntım var. Motor vitesteyken debriyaja basmama rağmen marş bazen basıyor bazen basmıyor. Acaba marş müşürü gibi birşey var mı motorda ?