Havalardan dolayı rapor verebilecek kadar binebildiklerini sanmıyorum.Alan arkadaşlardan Ünal ,abi dene motoru falan dedi ama bir türlü fırsatım olmadı .Fakat çok zevkle bindiklerini ve memnuniyetlerini söylediler. Umarım bir süre sonra gerekli bilgileri yazarlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Ben du durumu tahmin ettiğimden dolayı yaza kadar bekleyebilirim demiştim ama marta kadar teslim etmezlerse ben de vermiş olduğum 500 TL kaporayı geri isteyebilirim.Ama en azından marta kadar beklemeye değer diye düşünüyorum.
doğru diyorsun serdar abi...
sen zaten en başından beri marta kadar yolu var diyordun.. zaten fuardan sonra teslim edilecekse şimdiden neden böyle yaptılar anlamadım..
ama inşallah zamanında teslim ederler.. şöyle bi durum var , babamdan biliyorum..
şimdi yıl sonu geldiği için devlet firmalardan aldığı siparişleri teslim etmesini istiyor..
gümrük işlerinden dolayı.. akrilik denilen bi olay var..
ürünler müşteriye teslim ediliğine dair imzalar atılacak..sonra yeni yıl gelecek ve siparişler tekrar verilecek.. sonra yola çıkacak buraya gelecek...
yani kısacası gelen ilk parti motorlar yılın son teslimatı idi... 2013 te tekrar sipariş verilecek ve gelecek..