Hayırlı akşamlar..
Pazar günü bitecekti ancak avrupa yakasını kapsayan elektirik kesintisi bizide vurdu otomatik kepengi açamadık

ale:
Şuandada tam olarak bitmiş değil far ampülünün birisi patladığı için ön kapağı kapatmadım,portbagaj demiri ve üzerindeki plastikten sipariş ettim gri renkte olacaklar inşallah
hava filtresinde tahliye hortumu yoktu elime geçen ilk hortumla hallettim işimi
far ampüllerini mash ınkinden aldım armutlarla ilgili sıkıntım vardı
malum anfiyi bağlayacaktım onun içinde ışıklı düğmeden aldım kablo tutucu plastik kelepçeler ilerde çok işime yaradı
sinyal duyundaki problemi kendi imkanlarımla çözme imtihanım
eğe ile ayna dibine atılan kaynağın çıkıntısını kaybetmeye çırpınıyorum
mash ın portbagajındaki vidayı sıkarken elimide sıkıştırıyorum :cyclopsan
yeni aldığım kilidi takmak gerek ancak takılmıyor yada ben beceremiyorum
kilidi komple söküyorum
ilk önce arka taraftan başlama kararı almıştım,öyle yaptım arkadan başladım ama arkadaş nereye elimi attıysam ya kırık ya bozuk sinyalin arkasındaki vidacıkları tutan pilastikte yok bende mecbur eski yöntem telledim edit

lastik kelepçe takınca parçalar oturmuyor
arkada fazla çok ahım şahım birşey yoktu,sıkıntılı olan ön kaportaydı :bounce:
farın camını silikonla izole ettim
anfinin düğmesi edit:kontak açılmadan kesinlikle düğme bir işe yaramıyor
egsoz falan takılıp herşey yerine oturunca yarım litre benzin koydum ve sesini dinledim orta sehpada olduğu için gaz pedalına dokunduğum anda redlinee
eski kameramın altlığına mp4 çalarımı monte edeceğim
silikon ile tutar kanaatindeyim
anfi torpidoya sığmayınca mecburen koltuğun altına monte ettim
inşallah yarın istediğim parçalar gelir bende bi çıkar deneme falan yapar sizlerle paylaşırım :cat:
Yorumlarınız benim için değerlidir
abiler ablalar,bu motorun rengi metalik parlament mavisiydi bende aynısını aldım ancak dolgu malzemeleri falan girdi araya koyulaştı rengi muaynede sıkıntı olur mu ?