kaldığım yerden devam ediyorum,
Servise gittim yağmur yağıyordu elimde kask minibüse bindim ne kadar acı bilemezsiniz :salut:
saplamayı halletmişler,contayı yenilemişler
debriyaj balatam kırıkmış ayak marş dişlileri bozulmuş,marş kolum benim elimdeyken kayırmıştı oda yalan olmuş

gidondaki bilyeler yani diğer adıyla furş takımı değiştirilmiş
Çıkan hesabı ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Mt ailesinden saklayamam ki 100 TL fena oturdu :santa:
kaportanın içinde bazı bölümleri metalik gri yaptım boyaya verdiğim para bayağı oldu bu arada :salut:
koltuğu bi paket soda karşılığı döşemecide hallettirdim siyah oldu güzel aslında ama resimde kötü görünmüş
Griye boyadığım kontrol panelinin plastiği
stop lamblarının olduğu plastikteki nikelaj komple kalkmıştı bende aliminyum attım ilk halinden güzel oldu
boyaların kurumasını beklerken test çözdüm ve gözüme takılan far tasındaki çekomastiği söktüm uğraştırdı
motorda önceden alarm varmış ama kumandası olmadığı için zırt pırt ötüyordu söktüm
tesisattaki eksikleri giderdim boştaki kabloların yerlerini bulup bant ile izole ettim
bu minik parçayıda aliminyum yaptım içindeki ışığı yansıtsın diye
sonracığma dedimki takayım şu km telini elimin altında dolaşmasın tekeri tutan vidayı hem tersten takmışlar hemde yalama olmuş iki adet somun var üzerinde söktüm baktım içinde diş kalmamış orjinal değiller zaten araba bijonu ikiside nerden bulup taktılarsa saygıyla andığım insanlar
bizim yedek bijonumuz vardı ama takılmadı galiba buna göre değil yarın bakacağım bi çaresine inşallah yalama değildir
kulaklık takmak motorda çok tehlikeli geldiğinden sesi dışar verebilecek minik bir oto radyosu vardı deneme yaparken aa dedim gayet güzel on numara parazitsiz ses çıkarıyo dememe kalmadan içinde bi yerlerinde kısa devre oldu :silent:,sonuç pert-at çöpe yanmış :sunny:
Elinde kullanmadığı jack girişi olan radyo varsa bi irtibata geçelim :bounce: