Katılıyorum.Küçük ccler değerinin çok üstünde.Anlatmak istediğimiz budur.
Honda cı arkadaşlar seni topa tutacak ne yazdığına dikkat et
İngiltere'de var mesela sıfır Transalp. :silent: NC700x'ten daha şık bir motor bence, ama enteresan, Türkiye'ye iteliyorlar sanki kıyıda köşede kalmış tipsiz modelleri.
http://www.honda.co.uk/motorcycles/adventure/#!/xl700va/
Yavaşş gelsin![]()
Şu facebookta twitter da organize olup istediğimizi getirin desek ertesi gün istediğimiz gelir, sadece honda için demiyorum tüm firmalar için diyorum.
honda forumda, tüm bu emperyalist japonları sembolize ediyor doğal olarak tüm sopayı da o yiyorÖrnek verelim; CBF 150
Peki Yamaha YBR 125 ESD hakkında ne düşünüyorsunuz? Honda'dan kalır yanı yok. Baya uçtu mesela o da model olarak.![]()
Örnek verelim; CBF 150
Peki Yamaha YBR 125 ESD hakkında ne düşünüyorsunuz? Honda'dan kalır yanı yok. Baya uçtu mesela o da model olarak.![]()
Hocam öyle demeyin fanatik hondacılar burayı hemen basarlar o güzeller güzeli cbf ve fizylerini öve öve bitiremezler.Onların motorları yağ yakmaz,20 000 de motor yemez,fiyatları da bedavadan biraz pahalıdır.honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni.ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.
Güzeller güzeli cbf varken bu motoru Türkiye'ye sokmak kimin haddine:queen:
Hem gene Hintli.Honda kadar kasmaz kendini.Bajaj ın bi modelini kullandım (Bajaj Chetak)10 yıl.Servis mi?O ne ki?Gerek yok böyle şeylere.Benzin yağ koy git gidebildiğin kadar.Şişme,yağ yakma,parça sorunu hiç yaşatmadı.Kullanımı ve bakımı gayet basit.Kaporta sapasağlam.Bakalit yeri yoktu.Heyyy gidi günler.O zamanda honda vardı ama bu kadar kasıntı değildi.
Bajaj mı o kimmiş yedek parçamı o dane bulana ödül :queen::queen: