Honda'nın satış politikası

Honda'nın nispeten sevdiğim iki modeli var; Shadow (özellikle phantom) ve Transalp. Bu iki motorun da sıfırı Türkiye'de satılmıyor. Bu motorlar neden Türkiye'ye gelmiyor artık bir fikri olan var mı? Satılmayan motorlar olsa neyse de her tarafta gördüğüm motorlar, hadi üretimden kalksa yine neyse ama yurtdışında hemen her yerde var. Merak ettim, bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.

Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bildiğim kadarıyla transalp artık üretilmiyor, onun yerini nc700x aldı. Shadow neden gelmez onu bilmiyorum ama.

Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.

Honda gene var panpa :) bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz :) Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka

Honda gene var panpa :) bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz :) Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka

Tabiki tutulur,ama ben tutmam:queen:Ben almadım diye adamlar üretmektende vazgeçmeyecek tabi.Arz talep meselesi.Zamanında fiyat politikasını eleştirmek için başlık açtıydım burda.Bi kaç kişi hariç herkes memnunmuş.Bizede b.k yemek düştü:)

Tabiki tutulur,ama ben tutmam:queen:Ben almadım diye adamlar üretmektende vazgeçmeyecek tabi.Arz talep meselesi.Zamanında fiyat politikasını eleştirmek için başlık açtıydım burda.Bi kaç kişi hariç herkes memnunmuş.Bizede b.k yemek düştü:)

Marka olarak değilde model olarak kıyaslansa daha iyi olur :) cbr 250 mi gt 250r mi :queen::)

F54

Eğer Honda şu ülkeye adam gibi seçenekleri sun sa bu ülkede birçok marka tarihe karışır Japon da olsa Çinli de olda Kore Tayvan da olsa yok olur ama Honda diğer markalara insaf ediyor ve bize cb125e veya fizy getiriyor Allah'a şükür onlar olmasa fanatikler nasıl Honda alacak dimi ama

honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni. :) ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.

honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni. :) ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.

Valla ne başlığı altında yazarsan yaz.Honda 1 numara arkadaşım:queen:Asla yolda kalmaz,yağ istemez yakıyo zaten,benzin bile koymayabilirsin var ya:queen:Ciddi diyom bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Şu Varaderonun 250 cc liğini getirse ne güzel olur :)

Honda kullanıyosan mail at siteye.Cevap Mantıksız olsa bile ilgileniyomuş gibi yapıyolar.Ama kullanmıyosan bulaşma bile.

hondanın düşük cc deki düşük vergilere rağmen uyguladığı fiyat ve satış politikası gerçekten acımasız. Ama yüksek cc de durum farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar