ben 35 tl ye aldım sel gibi yağmur yağmasına rağmen motor ıslanmadı tek kötü yanı bir yerinin dikişi 5 cm kadar açıldı
motorun brandali resmi varmi ?
brandanin markasi nedir?
ben 35 tl ye aldım sel gibi yağmur yağmasına rağmen motor ıslanmadı tek kötü yanı bir yerinin dikişi 5 cm kadar açıldı
kardeşim onu alıcagın kişiye ybrem var diye söyledin mi o sana uygun olanını verir zaten bunu kafana takmana gerek yok ben piyasada 10 lirayada bulmuştum ama arada 2 sinde bakttımı arada fark oldugu cok ent ortaya cıkıyor biri bildigin plastik biri elyaflı kaliteli bir mazeme 30-35 liralık mazemelerden alıcagımda adama soruyorum abi motorla gezip gelsem üstüne örtsem yanar mı eksozun sıcaklıgından diye adam tabikide yanar abim deli msiin plastik bu yanmayan plastik olur mu diyor su gecirrimmi diye soruyorum su gecirmeyen branda yoktur diyor ee benim branda gecirmiyor satan adam bide gecirir demesine ragmen yani ne kadar para verirsen o kadar kalitelisi oluyor ben şimdi 4-5 saat gezip geliyorum ve direk örtüyorum motoruu yanar mı ısınırmı derdim yok su gecirirmi diye derdim yok motor dışarıda yatıyor üstü acık alanda antalyada fırtına var ama benim motor su bile görmemiş biraz yani biraz para ver kaliteli olsyn
istersen linkini bulup vereyim bi bak tavsiye ederim
motorun brandali resmi varmi ?
brandanin markasi nedir?
Hocam size zahmet linkini bulup atabilirseniz çok sevinirim.
Sizden de aynı şeyi rica ediyorum. Linkini bulabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.
ReiZzZ, telden resmi kendine email e ekli olarak kendi emailine gonder , bilgisayardan ayni emaili ac resmi ac yukle. bitti.Valla kutuyu atmışım telden resimde yükleyemiyorum kusura bakmayın yarın kısmet olursa aldığım yere uğrar sorarım
ReiZzZ, telden resmi kendine email e ekli olarak kendi emailine gonder , bilgisayardan ayni emaili ac resmi ac yukle. bitti.
Allah emeklerini bosa cikarmasin arkadasim.
evet siyah renk güzeldir ama pislik belli olur ama bi cila çekersen 10 numara olur:cat:
bak ben yıkayınca böyle oluyor::156::
Hacim , alet zimba gibi, cok guzel, mas.
ybr nin farından görebildiğimi kim söylemiş.sırf kafayı sökmek sıkıntı olduğundan muayeneden 5 aydır kaçıyorum. xenonu iptal edip h4 takmak gerekmiş.
geçen günlerde yaptım ki bu ay muayeneyi yapabileyim.
sonra 1 daha sökmem gerekecek
bu arada normal lamba ile önünüzü nasıl görüyorsunuz?
bende 55w osram nightbreaker var gene de önümü göremiyorum...
siz 35w normal ampülle nasıl görüyorsunuz?
ybr nin farından görebildiğimi kim söylemiş.genelde xenon farlı bi arabayı arkama alıp gidiyorum. O zaman dah aiyi görüyorum.