Benim fikrim böyle sizi bilemem.

Abilerim ablalarım kardeşlerim kimse beni yanlış anlamasın sadece bir cekicilik yani şöyle başlıyım iş yerinin önüne cıkıyorum münübüs caddesini izliyorum motorsiklet kullanan BAYANlar geçiyor ve cok dikkatimi cekiyor cok hosuma gidiyor sizin içinde öylemi acaba ben kendi kendime diyorum bile motorsiklet kullanan bir BAYANla evlenicem diye benim görüşüm böyle :D:D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum diyorsun....
Allahtan mundar demiyon... :queen:

Benim tanıdığım bir fitness eğitmeni bayan arkadaş vardı , Fazer ı siyah , Tüm ekipmanı kaskı ve vizörü dahil simsiyahtı :) Nedenini sorduğumda araçların tacizinden kurtulmak için.
Bir türkiye gerçeği daha bayanlara yollarda bile rahat yok .

Abilerim ablalarım kardeşlerim kimse beni yanlış anlamasın sadece bir cekicilik yani şöyle başlıyım iş yerinin önüne cıkıyorum münübüs caddesini izliyorum motorsiklet kullanan BAYANlar geçiyor ve cok dikkatimi cekiyor cok hosuma gidiyor sizin içinde öylemi acaba ben kendi kendime diyorum bile motorsiklet kullanan bir BAYANla evlenicem diye benim görüşüm böyle :D:D
Yanlış anlaşılacak bişey yok.Gayet doğal bi durum.

Motosiklet kullanan bir bayanla evlenemesen bile evlendiğin kişiye motosiklet kullanmayı öğretirsin.Herşeyin bir çaresi vardır:)

Motosiklet kullanan bayanlar çekici oldukları gibi trafikte daha emniyetlidirler.
Her zaman otomobil değil motosiklet kullanmalarını söylemişşimdir.
Park derdi yok, geri vites yok, topuklu ayakkabılar ile pedallara düzgün basma çabaları yok. El frenini de çekmeden aracı vites boşta bırakma sorunları yok.
Hareket halinde iken dikiz aynasında makyaj tazeleme, arkaya dönüp zırlayan çocuğunu azarlama gibi dertlerde olmadığı için motosikletle trafiğe daha rahat odaklanıyorlar.

Motosikletinde yokmuş :D Motosikletini kullanmak içinmi evleniceksın. Şakaydı tabiki.

Ben seni yanlis anlamayi tercih ediyorum.
Senin hakkinda hayirli olan budur.

Yanlış anlaşılıcak birşey oldugunu sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Herkese teşşekkür ediyorum herkes düşüncesini yazmış ben KEMAL BOYAR, benim görüşüm böyle bende size aktarmak istedim herkese saygılar sevgiler :)

Arkadaşı epey bir makaraya sarmışsınız yaw.Bende türü ne olursa olsun motor kullanan hanımları görünce benimde hayranligim ortaya cikiyor.siz şimdi benide yanlış anlayayıp makaraya saracaksınız biliyorum :) ama bu hayranlık şu şekil oluyor"vayy be kıza bak helal olsun"şeklinde oluyor.kaldı ki kaskın icindeki guzelmi cirkinmi belli olmadigi icin cinsel bir hayranlik degil.kafasında kask varken tanınabilen tek kişi Hayko Cepkin'dir.Hatta bir programda kendisi anlatmıştı besiktaş'ta ışıklarda durdum bir yaya önümden gecerken beni gördü ve hayko abi diyip imza istedi demisti ;-)

Yanlış anlaşılıcak birşey oldugunu sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Herkese teşşekkür ediyorum herkes düşüncesini yazmış ben KEMAL BOYAR, benim görüşüm böyle bende size aktarmak istedim herkese saygılar sevgiler :)

Kemal , takılıyoruz sadece. Eğlenceli bir konu açmışsın. Bizde aynı minvalde yürüyelim dedik. Alınma sakın.

Benim de hoşuma gidiyor tabi ki motosiklette bir kız gördüğüm zaman. Açıkçası gururlanıyorum. Kesinlikle kızlar bu işi daha bilinçli yapıyor. Ben korumasız kız hiç görmedim.

Annesine öğretmek isteyenler bile var, bir gün iş yerimden motorla çıkıyorum, müşteride arabasına atölyeden yükleme yapıyor, oğlu geldi "abla valla ben sizi hep görüyorum ne kadar güzel keşke sizin gibi başka bayanlarda kullansa" dedi, ardından "ben bir scooter aldım anneme öğretmeye çalıştım ama motor pert oldu" dedi bende sordum annen kaç yaşında, annesi 52 yaşındaymış ve genç inatla öğretmeye çalışmış.. aslında hoşuma gitti ama teyzenin 52 yaşında olması ve daha önce bisiklet falan kullanmamış olması (sordum) vee Türkiye de bayanların bir şeyler yapmaya çalıştığında aldığı tepkilerden dolayı kullanamamasını gayet net açıktı...

benim fikrim de öyle yiğenim...avatarımdan da bellidir...

Valla bende muhabbeti beğendim yazayım istedim. Motor süren bayanları beğenmemek elde değil, çok değişik geliyor içten içe, bu değişiklik de tabi hoşuna gidiyor insanın. Ama daha çok scooter yerine büyük motorları süren bayanları beğeniyorum.

Ben kız arkadaşıma motosiklet sürmeyi öğretiyorum, hatta öğrettim sayılır :) Okulda(ünivrst) öğretiyordum, trafik yok bişey yok. Sonra bir keresinde atladım arkaya, hadi dedim. "Nasıl ya, sürebilir miyim ?!?" felan derken okulu şööyle bir turladık... Herkes mi bize bakar arkadaş! :mrgreen: Hatta birbirini dürtüp gösterenler filan oluyor. Eh biraz da üniv. insanı olunca genelde tepkiler güzel oluyor ve rahatsız edici olmuyor. Millet imreniyor felan. Kendisine "biraz daha öğren de okul içinde özel şöförüm yapcam seni::puro:: " diyorum :mrgreen: Motor sürmenin keyfine varınca kabul etti tabi:queen: Tüm arkadaşlarına anlatıyor habire "süper ya, çok güzel" diye diye :)

Şimdiki motora ayağı HİÇ! yetmediği için tam olarak süremiyoruz ama onu da halledicez bakalım, havalar bir kurusunda :wiinkk:

Büyük cc'li motorları sürebilmek için zaman lazım... sürenler elbette var ama geçmişlerinde yaşadıkları deneyimleri de var, en azından %90'ının diyelim... Ayrıca teşvik eden eğiten insanlara da ihtiyaç var ki, gene de motor sürme ayrıcalığının elden gitmesini istemeyen kesimde muhakkak vardır diye düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar