yaw hepsini geçtim de..
KADIN demekten niye utanıyoruz alloaa..!!
yaw hepsini geçtim de..
KADIN demekten niye utanıyoruz alloaa..!!
BAYAN yok.. HANIM yok..
KADIN arkadaşlar.. Motorsiklet kullanan KADIN... KADIN motorcu..
Bayan ve Hanım birer hitap takısıdır..
Tek başlarına kullanılmazlar..
Saygılar...
Ne alakası var? Ben böyle alışmışım, kimsenin de burada bişey ima ettiğini sanmıyorum. Konu başka bence, ona odaklansak? Bu konuyu da bir çoğu gibi başka yönlere çekmeden "hiç" etmesek...?
@özlem Büyük motorlar için fırsat yada maddiyat deseniz anlıycam ama vakit ile alakasını kuramadım. Eğer eğitimi kastediyorsanız 1-2 gün eğitim sürüyor ve max 1-2 haftada da motora alışılır gibi düşünüyorum... Tabi birden 1000 lik bir enduro sürmek daha zor gelebilir orası doğru![]()
Her motorcunun hayalidir ama ne hikmetse hep motordan korkan bayanla evlenilirkendi kendime diyorum bile motorsiklet kullanan bir BAYANla evlenicem diye benim görüşüm böyle![]()
Kemal , takılıyoruz sadece. Eğlenceli bir konu açmışsın. Bizde aynı minvalde yürüyelim dedik. Alınma sakın.
Benim de hoşuma gidiyor tabi ki motosiklette bir kız gördüğüm zaman. Açıkçası gururlanıyorum. Kesinlikle kızlar bu işi daha bilinçli yapıyor. Ben korumasız kız hiç görmedim.
Alışkanlık öyle oluyor bir sorun oldugunu zannetmiyorum hayırlı forumlarO değilde neden her mesajına ben sadettin teksoy der gibi ben KEMAL BOYAR diyorsun ?
Ne alakası var? Ben böyle alışmışım, kimsenin de burada bişey ima ettiğini sanmıyorum. Konu başka bence, ona odaklansak? Bu konuyu da bir çoğu gibi başka yönlere çekmeden "hiç" etmesek...?
@özlem Büyük motorlar için fırsat yada maddiyat deseniz anlıycam ama vakit ile alakasını kuramadım. Eğer eğitimi kastediyorsanız 1-2 gün eğitim sürüyor ve max 1-2 haftada da motora alışılır gibi düşünüyorum... Tabi birden 1000 lik bir enduro sürmek daha zor gelebilir orası doğru![]()