150 cc yapılabilecek 100 cc yakışıklı scooter

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet

Öyle kendimce uğraşmak için, 100 lük ekinci el de olsa bi tane scooter alayım, 150 lik yapayım diyorum.

ama yakışıklı olsun.

vespa tarzları hiç hoşuma gitmemekte.

arora nın şu modeli güzel bana göre

dqdqqff-copy_2.jpg

var mı öyle tavsiyeniz ?

100 cc arka disk fren ve fan soğutma ( o ney lan ) :D lı scooter varmış.

sıfırı 2700 TL. ikinci el güzel birşey çıkar sanırım :)

mondial e bak sen hele

360-mondial-scooter-ardour-100-34_65524900.png

360-mondial-scooter-ardour-100-23_82269000.png

Yuki nin de YB100T-22 SATÜRN diye bir 100 lüğü var

YB100T-22-SATURN-w3.jpg

mondial çok iyi modeller cıkarmaya basladı valla :) nolucak bu mondialin hali biri dur desin su heriflere de kuba falan da satsın :D hele son zmanlardki Drift yok mu.. kamyon kamyon satılıyo yemın edıyorum :) projen guzel arkadasım 150lık yapma fıkrın ama arkadasın da dedıgı gıbı mondıallere de bı bak :) tabı senın baktıgın model de cok hos, hem klasik bi tipi var hem de modern :)

bu arada '' makseli '' arkadasım :) fan sogutma nedır dıye soran ılk ınsansın sanırım ? veya ben ılk defa gordum bu soruyu :D arkadasım butun 150-125-100lük scooterlar hava sogutmalı. bu hava sogutması da nasıl saglanıyo bılmıyo musun ? motor kendı kendıne hava yaratıp kendıne mı ufluyor :D dısardan alıyor pervane yanı fan sayesinde :) aaah ah. sen nasıl sogudunu zannedıyodun motorların acaba cok merak edıyorum :) su sogutma falan mı sanıyodun 100luk bı scooterı :D su sogutmalar 600luk 1000'lık motorlarda :) 250lıklerın bazılarında da var sanırım

mondial çok iyi modeller cıkarmaya basladı valla :) nolucak bu mondialin hali biri dur desin su heriflere de kuba falan da satsın :D hele son zmanlardki Drift yok mu.. kamyon kamyon satılıyo yemın edıyorum :) projen guzel arkadasım 150lık yapma fıkrın ama arkadasın da dedıgı gıbı mondıallere de bı bak :) tabı senın baktıgın model de cok hos, hem klasik bi tipi var hem de modern :)

bu arada '' makseli '' arkadasım :) fan sogutma nedır dıye soran ılk ınsansın sanırım ? veya ben ılk defa gordum bu soruyu :D arkadasım butun 150-125-100lük scooterlar hava sogutmalı. bu hava sogutması da nasıl saglanıyo bılmıyo musun ? motor kendı kendıne hava yaratıp kendıne mı ufluyor :D dısardan alıyor pervane yanı fan sayesinde :) aaah ah. sen nasıl sogudunu zannedıyodun motorların acaba cok merak edıyorum :) su sogutma falan mı sanıyodun 100luk bı scooterı :D su sogutmalar 600luk 1000'lık motorlarda :) 250lıklerın bazılarında da var sanırım

yeni gördüm mesajını :D
soğutma çeşitlerini biliyorum :)
100 cc lik motora su soğutma yapmışlar gibi bişey yazmışlar oraya.

Ama kışın kışın denkgelirse bi tane şu arora dan almak istiyorum.

yeni gördüm mesajını :D
soğutma çeşitlerini biliyorum :)
100 cc lik motora su soğutma yapmışlar gibi bişey yazmışlar oraya.

Ama kışın kışın denkgelirse bi tane şu arora dan almak istiyorum.

Aroramı aman kalsın abi, YBR'nin birebir kopyasını yaptırıp adını da YEBERE koyup 3 bin liraya satan bir zihniyetten motor alınmaz.

Aroramı aman kalsın abi, YBR'nin birebir kopyasını yaptırıp adını da YEBERE koyup 3 bin liraya satan bir zihniyetten motor alınmaz.

zaten 100 lük scooter in sıfır fiyatı da 2600 lira.

küfür etseler daha iyiydi

F54

2600 tl ye kymco scutır alınır hiç fantazi yapıp 150 cc yapmaya da çalışmadan güzel performans verir:cat:

Bide mondi'nin ardour 100'ü var 2760tl. bu arada aklınızda bulunsun bu 100'lük scooterları krank değiştirmeden 125'lik yapmak bile çok zor, bütün memleketi gezersiniz uygun pistonu bulacam diye.

Bide mondi'nin ardour 100'ü var 2760tl. bu arada aklınızda bulunsun bu 100'lük scooterları krank değiştirmeden 125'lik yapmak bile çok zor, bütün memleketi gezersiniz uygun pistonu bulacam diye.

ben fazla masrafa girmeden hallederiz diyodum.

biraz karıştırayım diyodum ama uğraştıracak ve süründürecekse hiç girmem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar