Taksimde Kızılkayaların Önündeki Kaldırıma Park Cezası

Merhaba Arkadaşlar

Taksimde istiklalin girişindeki kaldırımın yola bakan tarafına park etmiştim geçenlerde motoru. Hepte park ettiğim yerdir.Bu sefer 72 lira hatalı park cezası kesildi.:pr:Birde trafik polisi orada duruyor,sen gidince kesiyor cezayı.:farao:Benim dilim yandı sizinkide yanmasın sayın arkadaşlar.Burdan hepinizin görmesi umuduyla yazılmıştır.:)

alman hastanesine dorgu giderken saga donuyorsun kilisenin oraya koyuyorsun. ceza yedigin yerde taksiciler linc edecekti beni)) musterilerin akisini engelliyormusuz istiklalden gelen))

O çok değerli taksiciler kızılkayaların önünde müşteri bekledikleri için trafik müsait olduğu halde sıraselvilerden gelen trafiği tamamen tıkıyor, km.lerce kuyruk oluşuyor.
Buradan selam ederim...

Motosikleti
Fazer8 abs
geçenlerde eğitim için taksime geldim ve dediğin yerde en az 15 tane motor vardı demekki yazıyorlar artık

bu da emniyet şeridi olayı gibi. bir tane motosikelt park yerinin olmadığı şehirde motosikletlere park cezası kesiyorlar. süper memleketim benim.

İyi ceza kesmişler, genelde çekip götürüyolar ordan motorları, artık koyamıyoruz oraya, ben galatasaray lisesinin orasını öneririm sana orda bişi demiyolar

sbr

geçmiş olsun knka..geçende bende bıraktım aynı yere inş bana da gelmez

Genelde birşey demiyorlar orada,ama arada bir toplu katliyam yapıyolar

Ben daha 1 hafta önce gittim.
Zabıta geçiyordu o sırada, durdurup sordum ceza gelir mi yada çekerler mi diye.
Bomba patlamadığı sürece başka bir şey olmaz park edebilirsin dedi gülerek.
Saat 19:00 civarı bırakıp 23:30 civarı tekrar aldım motoru.
Ne çektiler ne ceza kestiler.
Kötü olmuş senin durum biraz. Geçmiş olsun...

bir gün o galatasarayın orada bir olay olacak ondan sonra oraya da motor koyamayacağız, aha yazıyorum buraya.

ya şerefsizler birde sotelenmiş bekliyolar sen inip gidiyon o gelip yazıyo.

O çok değerli taksiciler kızılkayaların önünde müşteri bekledikleri için trafik müsait olduğu halde sıraselvilerden gelen trafiği tamamen tıkıyor, km.lerce kuyruk oluşuyor.
Buradan selam ederim...

Arkadaşa katılıyorum o taksiler taksi dolmuşler gerçekten çok duyarlı trafik konusunda kaldırımdaki motora göz dikiyorlar.

bi de müşteri beğenmiyorlar.
"abi beşiktaş?"
"yok kardeşim gitmiyorum"
ulan gitmiyorsan kaldırımda ne diye bekleyip trafiği meşgul ediyorsun..

en son motoru değil seni götürecez dediler o zamandan beri oraya motorla girmiyorum:mrgreen: gs lisesi tarafı veya tünel tarafı iyidir.

Yanlış hatırlamıyorsam kaldırımlar belediyeleri yetki alanında ve yaya trafiğini engelleyecek şekilde park edilmesi halinde ceza kesilebiliyor. Size verilen trafik cezası makbuzunun açıklama kısmında tam olarak ne yazıyor. ? paylaşabilirmisiniz. ?

Ben orada polise hep soruyorum ve oraya bırakma diyorlar. Bir kere sorup oradan almış karşı kaldırımda eczanenin yanına parketmiştim. Bura olur mu diye sorunca olur yanıtı almıştım.

kaldırıma park yazıyor.abicim yeride kızılkayaların önünde kaldırıma park edilmiş yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar