Maxi gayet güzel olmuş eline emeğine sağlık.
eyvallah. havalar çok soğudu arkadaş. dün gece kar yağmış. bacaklarım diz örtüsüne rağmen üşüyor. bi pantolon alamadım...
Maxi gayet güzel olmuş eline emeğine sağlık.
eyvallah. havalar çok soğudu arkadaş. dün gece kar yağmış. bacaklarım diz örtüsüne rağmen üşüyor. bi pantolon alamadım...
telefonun şarjı bitiyordu, flaş açamadım. rüzgar kaskımı yalayıp geçiyor. omuzlarımda da baskı yok. elimle rüzgarı kontrol ettim gayet güzel oldu. yalnız vida yerlerine conta atmam lazım yoksa kırılacak. rialliden gelen cam hem orijinale göre küçük, hem de ince.
http://imageshack.us/a/img84/8620/imag0353y.jpg
http://imageshack.us/a/img542/6966/imag0354q.jpg
arkadaşlar Konya'dan bir arkadaşımın arkadaşı haber yolladı. o bmw malesef acınacak haldeymiş. yeni motor yapılmış ama her yağ kaçağı varmış.
anladığım kadarı ile dediğiniz aynalar yapıştırma.oto aksesuarı satan yerlere kör nokta aynası diye sorarsan bulabilirsin
arkadaşlar ybr de katalitik kovertör iptali yapan var mı ? yada bilgisi olan ?
gugide yaptığım aramalarımda ybr motoruna yapılabilecek en zahmetsiz modifiye katalatik konvertör iptali... zaten bide hava filtresi iptali var. oda sakat. başkada bulamadım.
katilitik konvertör iptali ile ilgili bilgilerimizi yazalım lütfen.
Valla motor bu halde duzde 97 falan yapmaya başladı. Bugün hafif yokuş aşağı 108 falan yapti.
Hava filtresini degistim motor rahatladı. 4. Vites 72-75le çıktığım yerde 5. Vites 80 kusur hızla çıkıyorum. Bakım yeni yaptım onun da farkı var.
Twin o aynalar rapsy nin dediği gibi oto aksesuarcilarinda var. Bendeki dönüyor daha iyi. Bizim aynada kör nokta hayvan gibi. Bu aynalar sayesinde 360 derece etrafımı goruyorum.
Katalitik konvertörsuz 2004 ybrler 12.5 beygir. Üst kapakta bi boru var, o sanırım. Ya da egzozun içinde...
Valla motor bu halde duzde 97 falan yapmaya başladı. Bugün hafif yokuş aşağı 108 falan yapti.
Hava filtresini degistim motor rahatladı. 4. Vites 72-75le çıktığım yerde 5. Vites 80 kusur hızla çıkıyorum. Bakım yeni yaptım onun da farkı var.
Twin o aynalar rapsy nin dediği gibi oto aksesuarcilarinda var. Bendeki dönüyor daha iyi. Bizim aynada kör nokta hayvan gibi. Bu aynalar sayesinde 360 derece etrafımı goruyorum.
Katalitik konvertörsuz 2004 ybrler 12.5 beygir. Üst kapakta bi boru var, o sanırım. Ya da egzozun içinde...
Dönüyor derken nasıl anlamadım![]()
Başka bir ayna mı kullanıyorsunuz?
birde bunlardan alıcam ama babam çok yanıltır seni kaza yaparsın diyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bende 2004 var ruhsatta 11bg yazıyor
incideki alışkanlık ybr forumunda da var, uzun yazı okuyan ybrci bilmiyorum;
"bu yazıyı okuyan motorcu kör oldu" modundayız.
o adam kimse yanından ayrılma bence. yanında durup 3-5 işeyler kap. sonra motorunun bakımını kendin yaparsın. ben 2-3 gün önceki bakımda fren balatasını takamadım, sırf onu ustaya yaptırdım. yağını, zincirini, filtresini kendim değiştim. elektrik tesisatını da hallettim. ön camımı da kendim taktım. motor on numara oldu.
http://imageshack.us/a/img84/8620/imag0353y.jpg