İsim ve Kan grubu Sticker isteyenler...

Hocam ben de istiyorum ürünlerden ama.Yapabilir misiniz? Sizden bir tek ricam var.Kargocular bana kıl! Gidip gelip benim ürünleri harap ediyorlar.Kargoya verirken çok çok çok iyi paketleyebilirmisiniz?Asla ve asla zarar görmesini istemiyorumda.Bir daha ki baskı ne zaman acaba?

son durum nedir tarih verebilecekmisin

kayıp sticker'lar ortaya çıkmadı.pazartesiden sonra basmayı planlıyoruz...

Hocam ben de istiyorum ürünlerden ama.Yapabilir misiniz? Sizden bir tek ricam var.Kargocular bana kıl! Gidip gelip benim ürünleri harap ediyorlar.Kargoya verirken çok çok çok iyi paketleyebilirmisiniz?Asla ve asla zarar görmesini istemiyorumda.Bir daha ki baskı ne zaman acaba?

tabi yaparız.bilgileri vermen yeterli.kargoda zarar gelebilecek bir ürün değil zaten...

Hocam özel mesaj olarak attım bilgilerimi.Başka yapılması gereken bir durum olursa söylersiniz.Bekliyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan karaman ,ARH+ KOCAELİ rengi siyah üzerine olabilir

not : acil telefon numarası eklenecekse 0 535 656 1852 numarası eklenebilir

meraklı bekleyişte 40. gün

haklısın dostum kusura bakmayın,söylediğim gibi ilk basılan kaybolmasaydı çoktan elinizdeydi:pale: ama sizlere iyi bir haberim var.stickerlar tamam pazartesi veriyorum kargoya :flower:
ayrıca vermemiş olanlar kargo bilgilerini özel mesaj olarak atarsanız sevinirim...
işte kanıtı :)

ben bir şey sormak istiyorum, geçenlerde görmüştüm "Doktor Gelmeden Kaskımı Çıkarma!" diye bir uyarı vardı. bu ibareyi de eklersek çok büyük ve kötü bir görüntü mü olur kaskta acaba? siz hiç gördünüz mü böyle bir şey?

Bende istiyorum ama bu sayılar standart 7 tane mi oluyor. cep numarasıda eklemek kaça mal oluyor pardon.

ben bir şey sormak istiyorum, geçenlerde görmüştüm "Doktor Gelmeden Kaskımı Çıkarma!" diye bir uyarı vardı. bu ibareyi de eklersek çok büyük ve kötü bir görüntü mü olur kaskta acaba? siz hiç gördünüz mü böyle bir şey?

bütüük olacağı kesin ama iyi yada kötü durur diyemem açıkçası...

Bende istiyorum ama bu sayılar standart 7 tane mi oluyor. cep numarasıda eklemek kaça mal oluyor pardon.

standart 6 tane.arada bozuk çıkması ihtimaline karşı 7 basıyoruz.çıkmazsa şansına 7 adet gelmiş oluyor.oda 20TL olur...

Dizaynınız sabit mi oluyor yani Türk bayrağı olmayan modellemeleriniz de var mıdır ?

Dizaynınız sabit mi oluyor yani Türk bayrağı olmayan modellemeleriniz de var mıdır ?

Özel istek işler yapıyoruz.özel mesaj ile isteğinizi bildirebilirsiniz.ama Türk bayrağı istememeniz garibime gitti açıkçası...

Neeee 20mi.karsi cikiyorum al 1tane senin olsun 1tanesi icin 5tl veremem

dostum istersen arkadaşın ne sorduğunu oku,sonra benim verdiğim cevabı oku,yine anlamadıysan birazdan açıklama yapayım....

Özel istek işler yapıyoruz.özel mesaj ile isteğinizi bildirebilirsiniz.ama Türk bayrağı istememeniz garibime gitti açıkçası...

Özel istek yapıyorsunuz da Türk bayrağı olmaması neden garibinize gidiyor anlamadım,billboard hazırlamıyoruz Türk bayrağı yerine başka bir grafik olacak hepsi bu.Ben fotoğrafçılık ve tasarımcılık yapıyorum.Hazırladığım imaj bu,yapabilirseniz yaptırmak istediğim bu.

Özel istek yapıyorsunuz da Türk bayrağı olmaması neden garibinize gidiyor anlamadım,billboard hazırlamıyoruz Türk bayrağı yerine başka bir grafik olacak hepsi bu.Ben fotoğrafçılık ve tasarımcılık yapıyorum.Hazırladığım imaj bu,yapabilirseniz yaptırmak istediğim bu.

[url]http://c1211.hizliresim.com/13/t/g92nc.jpg[/url]

orası öyle haklısınız.bu tasarımı yaparız ölçülerinide gönderirsenizi özelden fiyat bilgisi verebilirim size...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Arkadaşlar kargoya verdim stickerları.aşağıda takip numarasından takip edebilirsiniz.ayrıca kapıda ödeme yapacak arkadaşlar için fark kargo dahil 12 TL tuttu.bilginiz olsun.yani toplam 27TL ödeme çıkıyor.ayrıca benim bilgim dışındadır ve bana sadece 15TL aktarılmaktadır.kimse kalkıp bana niye böyle diye sormasın gitsin PTT bürolarına sorsun.ben sizin istediğiniz şekilde gönderdim sadece...
(Not= 15 TL dışında bir para gelirse geri iade edilecektir...)

AD-SOYAD - TAKİP NO:
- CEYHUN YEŞİLAĞAÇ - KP 01341246621
- BURÇİN KEMER - ELDEN TESLİM ALINACAK
- MUHAMMET KALYONCU - KP 01341264229
- GÜROL KIVIRCIK - ADRES BEKLENİYOR...
- OSMAN BAŞKAZANCI - ADRES BEKLENİYOR...
- OĞUZHAN TAŞCI - ADRES BEKLENİYOR...
- UĞUR KÜÇÜKKAYA - KP 01341256583
- MURAT GENÇ - KP 01341268487
- C.EMİN GERÇEK - KP 01341231467
- MURAT DİRİK - KP 01341263482
- İRFAN KARAMAN - KP 01341254398

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar