İsim ve Kan grubu Sticker isteyenler...

Merhaba arkadaşlar.örnek'te görmüş olduğunuz isim ve kan grubu sticker'ı yaptırmak isteyenler bu başlık altındaki listeye isimlerini ekleyebilirler.topolu baskı yapmayı düşünüyorum alacak arkadaşların acelesi yoktur diye.ama acil isteyenler bildirerek hemen basılabilir...
Not:sticker'ın kenarı yuvarlak veya kare,renk siyah veya beyaz seçeneği vardır....

Fiyat bilgisi;

6 adet = 15 TL

Ödeme bilgileri:

Öner Bakır -İNG Bank Sultanbeyli Şubesi
Şube kodu: 484
İban: TR95 0009 9009 5786 7500 1000 01
Hesap No: 9578675

Örnekler;

AD-SOYAD - KAN GRUBU - ŞEKİL - RENK - ÖDEME

1-.............

Telden giriyorum aksam yolliyablrim bilgilerimi ama ilk once para yatirmammi gerekiyor?

Telden giriyorum aksam yolliyablrim bilgilerimi ama ilk once para yatirmammi gerekiyor?

tamamdır bekliyorum bilgileri...diğer konuya gelince evet yatırırsan daha iyi olur.üzerine alınma ama bikaç kişiye böyle gönderdim hala bekliyorum para gelecek...

E bide bankaya 15lira yatirdigimizda 3lira kesiyo ona goremi para yatirmak lazim bide kargo bedavami :)

Kargo bilgilerini verebilir misin ?
PTT yada diğer kargolar ile PÖ-ÜA hangisidir aceb ?

Dostum ben de istiyorum. Bilgileri özelden birazdan atıyorum. Ödemeyi eft olarak kendi adıma yolladım sana. Bana yurtiçi/aras gibi kargo şirketi ile yollarsan sevinirim. Unutmadan 3. Resimdeki gibi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

Şunu şekil 2 yapalım biz. Yani şu şekilde olsun: Yazılar orada biraz gri gibi görünüyor. Sanırım çekimden dolayı. Beyaz olsun lütfen.

i5936543_pict0051.jpg

Gerekli bilgileri ö.m. ile yolladım.

Saygılar.

Bir şey dikkatimi çekti de, ayrıntı olarak da vermemişsin. Fotoğraftan kaynaklı mı yoksa sticker lar biraz kabartma şeklinde mi ?
Sanki üzerinde şeffaf silikon varmış gibi duruyor.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Bir şey dikkatimi çekti de, ayrıntı olarak da vermemişsin. Fotoğraftan kaynaklı mı yoksa sticker lar biraz kabartma şeklinde mi ?

bariz olarak üstünde silikon var ya, sadece düz yapıştırma değil yani

E bide bankaya 15lira yatirdigimizda 3lira kesiyo ona goremi para yatirmak lazim bide kargo bedavami :)

15 lira sticker ücreti,diğer kesintiler ve kargo alıcıya aittir.internet bankacılığı kullanıyosan eft'ye ücret almıyor çoğu banka :cat:

Kargo bilgilerini verebilir misin ?
PTT yada diğer kargolar ile PÖ-ÜA hangisidir aceb ?

ptt kargo ile gönderiyorum.Türkiye'nin neredeyse her yerine gönderdim 5,50 TL ücreti...PÖ-ÜA'yı anlamadım açıkçası :)

Dostum ben de istiyorum. Bilgileri özelden birazdan atıyorum. Ödemeyi eft olarak kendi adıma yolladım sana. Bana yurtiçi/aras gibi kargo şirketi ile yollarsan sevinirim. Unutmadan 3. Resimdeki gibi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

Şunu şekil 2 yapalım biz. Yani şu şekilde olsun: Yazılar orada biraz gri gibi görünüyor. Sanırım çekimden dolayı. Beyaz olsun lütfen.

http://img7.ressim.net/out.php/i5936543_pict0051.jpg

Gerekli bilgileri ö.m. ile yolladım.

Saygılar.

bilgiler geldi dostum :cat:

doğru görmüşsün dostum.damla sticker yani üst kısmı slikon şeklinde...

acil durumlarda aranacak bir yakınınızın
telefon numarasınıda ekleyin.
örnek : ACİL: 0532 XX XX

Bilgileri attim geldimi?yaz bakalim listeye beni :)

tamamdır geldi:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------

arkadaşlar merhaba;iş yoğunluğu nedeni ile acil istememenizi rica ediyorum,listeye kendinizi ekleyip belirli tarihlerde toplu baskı yapılacaktır.ilk parti 22 Ekim'de yapılacaktır.isteyenler aşağıdaki listeye kendisini eklesin :cat:

1-.............

güncel...

ilk parti 22 Ekim'de yapılacaktır.isteyenler aşağıdaki listeye kendisini eklesin...

1-.............

güncel...

ilk parti 22 Ekim'de yapılacaktır.isteyenler aşağıdaki listeye kendisini eklesin...

1-.............

güncel liste...

1- SONER POLAT - B Rh(+) - KARE- SİYAH- EFT GELDİ
2- CEYHUN YEŞİLAĞAÇ - 0 Rh(+) - YUVARLAK - BEYAZ -
3- BURÇİN KEMER - AB Rh(-) - YUVARLAK - BEYAZ -
4- ..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar