- Konu Yazar
Fiyati artiyosa olmasino zaman.siyah ustu beyaz yazi ayni fiyatsa o olsun
tamamdır öyle yaparız :cat:
Fiyati artiyosa olmasino zaman.siyah ustu beyaz yazi ayni fiyatsa o olsun
son durum nedir tarih verebilecekmisin
Hocam ben de istiyorum ürünlerden ama.Yapabilir misiniz? Sizden bir tek ricam var.Kargocular bana kıl! Gidip gelip benim ürünleri harap ediyorlar.Kargoya verirken çok çok çok iyi paketleyebilirmisiniz?Asla ve asla zarar görmesini istemiyorumda.Bir daha ki baskı ne zaman acaba?
meraklı bekleyişte 40. gün

bende istiyorum![]()
ben bir şey sormak istiyorum, geçenlerde görmüştüm "Doktor Gelmeden Kaskımı Çıkarma!" diye bir uyarı vardı. bu ibareyi de eklersek çok büyük ve kötü bir görüntü mü olur kaskta acaba? siz hiç gördünüz mü böyle bir şey?
Bende istiyorum ama bu sayılar standart 7 tane mi oluyor. cep numarasıda eklemek kaça mal oluyor pardon.
Dizaynınız sabit mi oluyor yani Türk bayrağı olmayan modellemeleriniz de var mıdır ?
Neeee 20mi.karsi cikiyorum al 1tane senin olsun 1tanesi icin 5tl veremem
Özel istek işler yapıyoruz.özel mesaj ile isteğinizi bildirebilirsiniz.ama Türk bayrağı istememeniz garibime gitti açıkçası...

Özel istek yapıyorsunuz da Türk bayrağı olmaması neden garibinize gidiyor anlamadım,billboard hazırlamıyoruz Türk bayrağı yerine başka bir grafik olacak hepsi bu.Ben fotoğrafçılık ve tasarımcılık yapıyorum.Hazırladığım imaj bu,yapabilirseniz yaptırmak istediğim bu.
[url]http://c1211.hizliresim.com/13/t/g92nc.jpg[/url]