Yok Fazer zaten candır da, arkadaşın dediği FZ6 kasa.. Aynı fikirdeyim onu ben de hiç beğenmiyorum. Ama beğeneni var tabi zevk meselesiSitede de var FZ6 sahipleri..
Pardon benim aklım direk fz6 fazer a gitti... Fz6 evet bende beğenmiyorum...
Yok Fazer zaten candır da, arkadaşın dediği FZ6 kasa.. Aynı fikirdeyim onu ben de hiç beğenmiyorum. Ama beğeneni var tabi zevk meselesiSitede de var FZ6 sahipleri..
hem vitesli tecrübeniz az hem işe gidiş geliş için kullanacaksanız sağlam frenlere ihtiyacınız var, kesinlikle ABS li fazer tercih edin ama 12000TL butceye bu mumkun değil.Merhaba arkadslar. Fazer a asik olmamak elde degil. Ben 3 senedir motor kullaniyrm genelde burgman 400 kullandm ve artik vitesliye gecis yapmak istiyorum. Daha onceden arkadaslarimn motorlarindan vitesli motora tecrubem var. Ben hem hergun ise gidicem ( anadolu yakasindan avrupa yakasina) ve hafta sonlari gezi icin dusunuyrm. Guzel ortalama 12000 tl lik butcem var. Tavsiyelerinizi bkliyorum arkadaslar.
Bu zımbırtının neden bu kadar pahalı olduğunu biri bana açıklayabilir mi.. Yani bu fiyatı hak edecek kadar gerekliliği ve yararı var mı çelik fren hortumunun :silent:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-fz6-fazer-celik-fren-hortumu-51928065/detay
niye öyle olmuş hocam ya, bassan da basmasan da ekonomik yakıyor bu alet :silent:Sanıyorum 2005 kasalarının bir serisi bu şekilde çıkmış olsa gerek...
Arkadaşlar yakıtınız bastığınızda ne durumda ya. ben +40 kuruşlara çıktım :mrgreen::mrgreen:
bende önceki sahibinden kalma kn temizlenebilir hava filtresi var(mış). madem temizlenebilir o zaman bi temizliyim diyorum ama nerdedir bu filtre?