Ben önümüzdeki mart ayı gibi michelin pilot activ almayı planlıyorum orjinal ebatlarda
Tavsiye için teşekkürlerkardeşim michelin alacaksan bir tık büyük alabilirsin.. 140 lık almanı tavsiye ederim zira michelin in taban ölçüleri digerlerinden biraz daha küçük oluyor..
Bence en iyi tercih yoshimura.
Hem gorsel olarak hem de ses olarak.
Yoshimura akrapovic ve two bro'lu ninjalar gordum canli olarak.
Benim tercihim yoshimura olurdu.
Nasılsın Kürşat abi? Bende aldım bir Ybr bayadır uğramaz oldum. Aklıma geldiniz de bir halinizi hatrınızı sorıyım dedim. Uğur abide özletti valla kendini.
Vay Can'ımBen sayfanın bekçisi takılıyorum burada
Motorun hayırlı olsun kardeşim tekerine taş değmesin..
Artık fotoğrafa boğ bizi
Uğur özletti haklısın ama önemli olan bitirsin daha takılır buralara.. Bizde Oktay Abinle mangala rakıya dayandık bu aralar hatunlar dedikodu yapıyor biz içiyoz
![]()
gözümüz kulağımız açık olsun can.. Bu şerefsizler son zamanlarda iyice azdılar.. Beyler motorlarınızı koruyun.. Murat senin motoru bir otoparka bırak kardeşim yada getir benim kapalıda dursun.. yakın zamanda kadıköyde çalınan 5. motor.. Azdı o.cocukları!!!
Can bu aralar ayı gillerden bendeniz kış uykusundayım.. Daha ziyade TOKUR u sezona hazırlayacağım inşallah.. Sezonda çakma Monster asfalt kralı TOKUR aranızda olacak
![]()