bencede düşün...yanında sap görmekten bıktım...![]()
kimi koluna hatununu takar, kimi sevgilisini, kimi metresini
biz seni takmışız, hayat işte reis :queen:
bencede düşün...yanında sap görmekten bıktım...![]()
kimi koluna hatununu takar, kimi sevgilisini, kimi metresini
biz seni takmışız, hayat işte reis :queen:
Olan olmuş bir kere, yapacak bir şey yok...l:
Şaka bir ayna, Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocayın...
Maşallah maşallah Allah bir yastıkda gocatsın.
Tebrik ederim. Eşinizle hayırlı mutlu bir hayat dilerim.. :cat:
pampa hadi biz bi hata yaptık da sen de göz göre göre yaktın olum be kendiniişin esprisi tabi bu
hayırlı olsun allah daim etsin len zibidi
![]()
ülen Mete hem adamı uyarmamışsın hemde marifet gibi konu açmışsın...adam alır kenara konuşur izah eder değilmi????r:
r:
l:
l::queen::flower:
şaka bi yana Allah mesut etsin,geçim versin inşallah....Ömür boyu mutluluklar dilerim...:rendeer:
allah mesut etsin...koray deyince kim acaba diye aklımdan geçirdim...ama nick name deki ''@''görünce hemen hatırladım...
zaten sen dahil forumlardan tanıdığım/adını ezberden yazabileceğim bir avuç insanın içindesin....alllah gani gani mesut etsin...
kıyak bir motorum olaydıda oralara düğünü bahane edip gezeydik...oğlanın sünnetine geliriz gari...
ooo hayırlı olsun....
maşallah hayırlı olsun, Allah mesut etsin
allah mesut etsin kardeşim.
Allah mesud etsin birader. ayrıca geçmiş olsun![]()
Allah mutlu mesut etsin
Koray abi hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu birlikte mutlu mesut neşeli günler paylaşmanız dileğiyle mutluluklar =)
darısı başımıza =)
vaaay Hayırlı olsun Koray abi Allah bir yastıkta kocatsın.
koray kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın emı?
evlencemde evlencem diye diye yedin bitirdin di zaten bizi :queen: Allah bi yastıkta kocatsın..:rendeer:
Oooo senide mi kaybettik Koray
Allah bir yastıkta kocatsın, mesut bahtiyar etsin, hep mutlu olun kardeşim :cat:
Yengemle beraber motorunla dünya turlarına çıkın emi :queen: (Bundan iyi dua mı olur :mrgreen![]()
eyvallah behçet.. sağol darısı başına..... vallahi fazerden sonra motor beğendiremedik ama, bakalım ınazuma için ne diyecek![]()
yav kanka vallahi koray ın düğününe gidemedim kendime zaten çok kızıyorum ama hayat işte en kısa zamanda ziyaretine gideceğim:cat:
koray cığım allah mesut bahtiyar etsin bi düzüne çocuk versin yüce rabbim sana:cherry:
Ömür boyu mutluluklar diliyorum :rendeer:
Evet darısı başımda zatensöz yaptık, dönüşü olmayan bir yola girdik bile :mrgreen:
Oooo fazeri beğendiyse artık 100 hp altı gitmiyor gibi gelir işin kötüSattırır ınazumayı sana :mrgreen:
Allah mesut bahtiyar etsin Koray. :rendeer: