İzmit Mt den Koray Dünya Evine Girmiştir...

.

İzmit Mt den biraderim Koray ayın 17 si itibariyle dünya evine girmiş evlenmiştir...kendisine öncelikle geçmiş olsun diyoruz...:queen:

Allah bir yastık da kocatsınıda eksik etmiyoruz...:cherry: düğününe katılamadım nöbette olmam nedeniyle...:cat:

kendisi benim yol arkadaşımdır bir kaç kare yükleyelim...kalbi çok temiz bir arkadaştır...ulen İzmit Körfezindeki adamların hepsi şeker gibi yav..:p (bknz ethemm76..piyanist düdük irfan vs) :p

çok maceramız var kendisiyle...kulakları çınlasın...benim yüzde yüz katılmam gereken elim kanda bile olsa olmam gereken bir düğündü...ama gidemedik işte adam ayarlayamadık rapor çakamadık tohtorum hafta sonu nedeniyle yoktu...:pr:

yengen görmesin gizli gizli takılıyom mangal stil.. yaw sen ne kadar duyarlı arkadaşsın yahu.. seni ve mt alemini seviyorum.. :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Koray abi,Allah mutlu,mesut bahtiyar etsin.
Bir yastıkta,güzel,mutlu bir ömür geçirirsiniz insallah.
Tebrik ederim. :rendeer:

Olan olmuş bir kere, yapacak bir şey yok... :pl:
Şaka bir ayna, Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocayın...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tebrik ederim. Eşinizle hayırlı mutlu bir hayat dilerim.. :cat:

pampa hadi biz bi hata yaptık da sen de göz göre göre yaktın olum be kendini:) işin esprisi tabi bu:) hayırlı olsun allah daim etsin len zibidi:)

ülen Mete hem adamı uyarmamışsın hemde marifet gibi konu açmışsın...adam alır kenara konuşur izah eder değilmi????:pr::pr: :pl::pl::queen::flower:

şaka bi yana Allah mesut etsin,geçim versin inşallah....Ömür boyu mutluluklar dilerim...:rendeer:

allah mesut etsin...koray deyince kim acaba diye aklımdan geçirdim...ama nick name deki ''@''görünce hemen hatırladım...
zaten sen dahil forumlardan tanıdığım/adını ezberden yazabileceğim bir avuç insanın içindesin....alllah gani gani mesut etsin...
kıyak bir motorum olaydıda oralara düğünü bahane edip gezeydik...oğlanın sünnetine geliriz gari...

yengen görmesin gizli gizli takılıyom mangal stil.. yaw sen ne kadar duyarlı arkadaşsın yahu.. seni ve mt alemini seviyorum.. :cherry:

bizim memleketin dostluk kriterlerinden biri askere uğurlanmaktır...biride düğünde bulunmaktır...ikisinde de buluncan aga...:queen:

bulun kral sensin sonsuza kadar hatırın nazın olur...o günlerde varolanlar ömür boyu unutulmaz..o günler gelmemişsen yoksan mazeret uydurmuşsan .ıçtın...:p

Koray abi hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu birlikte mutlu mesut neşeli günler paylaşmanız dileğiyle mutluluklar =)
darısı başımıza =)

allah mesut ede koray kardeş.
uuuu epey geç olmuş, ben de yavaş yavaş evlilik düşünmeye başlayayım artık :)

soa

vaaay Hayırlı olsun Koray abi Allah bir yastıkta kocatsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar