İzmit Mt den Koray Dünya Evine Girmiştir...

koray kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın emı?

kimi koluna hatununu takar, kimi sevgilisini, kimi metresini
biz seni takmışız, hayat işte reis :queen:

aga Kadir İnanır gibi bi seviyon bi dövüyon bazende sövüyon nası bir sevgi yumağına boğdun beni böyle...:p

Stockholm sendromu yaşıyorum...:queen:

Olan olmuş bir kere, yapacak bir şey yok... :pl:
Şaka bir ayna, Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocayın...

teşekkür ederim ,sağolun..

Maşallah maşallah Allah bir yastıkda gocatsın.

eyvallah abi , bizde geri dönüşü olmayan bir yola girdik.. :)

Tebrik ederim. Eşinizle hayırlı mutlu bir hayat dilerim.. :cat:

teşekkürler.. bana artık çift kişilik rahat bir motosiklet lazım :)

pampa hadi biz bi hata yaptık da sen de göz göre göre yaktın olum be kendini:) işin esprisi tabi bu:) hayırlı olsun allah daim etsin len zibidi:)

teşekkürler zibidi komutan... artık hayat başka türlü akıyor.. len şuan görse mt ye girdiğimi beni öldürür.. :queen:

ülen Mete hem adamı uyarmamışsın hemde marifet gibi konu açmışsın...adam alır kenara konuşur izah eder değilmi????:pr::pr: :pl::pl::queen::flower:

şaka bi yana Allah mesut etsin,geçim versin inşallah....Ömür boyu mutluluklar dilerim...:rendeer:

sağolasın samet abi , allah gönlüne göre versin :)

allah mesut etsin...koray deyince kim acaba diye aklımdan geçirdim...ama nick name deki ''@''görünce hemen hatırladım...
zaten sen dahil forumlardan tanıdığım/adını ezberden yazabileceğim bir avuç insanın içindesin....alllah gani gani mesut etsin...
kıyak bir motorum olaydıda oralara düğünü bahane edip gezeydik...oğlanın sünnetine geliriz gari...

düşünmen yeter, allah gönlüne göre versin... teşekkür ederim.. mt de dostluğu işte bu yüzden seviyorum.. insanlar çok sıcak ve samimi.. eyvallah :)

ooo hayırlı olsun....

sağol ramo.. darısı senin oğlanın başına :)

maşallah hayırlı olsun, Allah mesut etsin

teşekkürler... :)

allah mesut etsin kardeşim.

sağol görken abi.. ALLAH razı olsun :)

Allah mesud etsin birader. ayrıca geçmiş olsun :)

:queen: sağol, ayrıca sağol :) :)

Allah mutlu mesut etsin

teşekkürler

Koray abi hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu birlikte mutlu mesut neşeli günler paylaşmanız dileğiyle mutluluklar =)
darısı başımıza =)

eyvallah kardeşim, tavsiye ederim.. allah gönlündekini versin :)

allah mesut ede koray kardeş.
uuuu epey geç olmuş, ben de yavaş yavaş evlilik düşünmeye başlayayım artık :)

sağol abi.. teşekkürler :)

vaaay Hayırlı olsun Koray abi Allah bir yastıkta kocatsın.

eyvallah berkay, darısı başına.. nişan vardı galiba.. :)

koray kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın emı?

eyvallah adem... allah razı olsun.. :)

evlencemde evlencem diye diye yedin bitirdin di zaten bizi :queen: Allah bi yastıkta kocatsın..:rendeer:

Oooo senide mi kaybettik Koray :)
Allah bir yastıkta kocatsın, mesut bahtiyar etsin, hep mutlu olun kardeşim :cat:
Yengemle beraber motorunla dünya turlarına çıkın emi :queen: (Bundan iyi dua mı olur :mrgreen:)

Oooo senide mi kaybettik Koray :)
Allah bir yastıkta kocatsın, mesut bahtiyar etsin, hep mutlu olun kardeşim :cat:
Yengemle beraber motorunla dünya turlarına çıkın emi :queen: (Bundan iyi dua mı olur :mrgreen:)

eyvallah behçet.. sağol darısı başına..... vallahi fazerden sonra motor beğendiremedik ama, bakalım ınazuma için ne diyecek:)

F54

yav kanka vallahi koray ın düğününe gidemedim kendime zaten çok kızıyorum ama hayat işte en kısa zamanda ziyaretine gideceğim:cat:
koray cığım allah mesut bahtiyar etsin bi düzüne çocuk versin yüce rabbim sana:cherry:

eyvallah behçet.. sağol darısı başına..... vallahi fazerden sonra motor beğendiremedik ama, bakalım ınazuma için ne diyecek:)

Evet darısı başımda zaten :) söz yaptık, dönüşü olmayan bir yola girdik bile :mrgreen:
Oooo fazeri beğendiyse artık 100 hp altı gitmiyor gibi gelir işin kötü :) Sattırır ınazumayı sana :mrgreen:

yav kanka vallahi koray ın düğününe gidemedim kendime zaten çok kızıyorum ama hayat işte en kısa zamanda ziyaretine gideceğim:cat:
koray cığım allah mesut bahtiyar etsin bi düzüne çocuk versin yüce rabbim sana:cherry:

sağol kanka, herzaman beklerim..başımın üstünde yerin var herzaman beklerim...

Ömür boyu mutluluklar diliyorum :rendeer:

eyvallah özcan abi.. sağolasın..

Evet darısı başımda zaten :) söz yaptık, dönüşü olmayan bir yola girdik bile :mrgreen:
Oooo fazeri beğendiyse artık 100 hp altı gitmiyor gibi gelir işin kötü :) Sattırır ınazumayı sana :mrgreen:

biraz kullanalımda sonra satarız..

Allah mesut bahtiyar etsin Koray. :rendeer:

sağol erdem abi, teşekkürler

Allah mesut etsin kardeşim. Bir yastıkta kocayın inşallah. Çok sevindim senin adına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar