Ben calibre'nin ilk nesiller de olduğu söylenen, hararet problemi olmasına karşın yol yapan ve motoru yakan arkadaş dışında bir şeyini duymadım. Duyanlar veya bilenler varsa, lütfen beni konu da aydınlatsınlar. Biz de kulanıyoruz ve paylaşımlarını yapıyoruz. Seçenekte olan diğer markalar gibi kendini kanıtlamış bir model değil calibre. Ve gerçekten biraz zamana ihtiyacı var. Fakat diğer Çin'liler ile kesinlikle karıştırılmamalı. Çünkü calibre'nin üstün de gerçekten bir emek var ve boş bir model değil. En büyük avantajı ise söylediğin gibi fiyatıyla tükecinin karşısına çıkması...
Arıza yapmasından korkuyorum diyorsun. Ne alırsan al, kimse sana arıza yapmayacağının garantisini veremez ki. Bu biraz da kullanımla alakalı şeyler. Servisin müdahalesi, senin kullanımın, yol şartları derken sorunlarla karşılaşabilir veya karşılaşmayabilirsin.
Eğer kafam tamamiyle rahat olsun diyorsan ben sana cbr öneriyorum.
3 modelin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var. İyice düşünüp, ona göre kararını kendin vermelisin. Yoksa bu anketin sonucun da calibre'nin kazanmayacağı baştan belliydi

. Çünkü henüz yeni ve ön yargıyla yaklaşılan bir model. Fakat ne demişler; Zaman her şeyin ilacıdır

.