Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana.. ::153:: tabi bu kişisel fikrim.. Hayırlı satışlar..

Güzel motor ama ülkemizde km sıkıntısı olan çok insan var... Bunun üzerine çok ölücü mezarcı arar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

ikisini 1000 tl ye aldım..bilmiyorum kazıklandım mı..bonusa 12 taksit yaptılar..Anes motorda..montajını da yaptılar balansına da baktılar..eski lastikler pilot power'di.. çatlamıştı lastikler ve 2009 tarihliydi.tedirgindm üzerinde..birincisi tedrginlik gitti.ikincisi deseni ve hamuru çok güzel.yumuşak lastik.ilk kullanım 7 km kadar oldu..bu kadar kısa mesafede bile frenler daha dolu gibime geldi..birazdan eve giderken ve yarın sabah tem de asıl denemeyi yapacağım..
herkese kazasız sürüşler..

Evet tekrardan lastik detaylarını alabilirmiyim... Biraz daha yol yapmışındır en azından...

Evet biraz daha yol yaptım yeni lastiklerimle..Temde..Eski lastiklerle 115 den sonra titreşim oluyordu gidonda..dün sabah 160 ı gördüm ve en ufak bir titreme olmadı..lastikler ısındıkça motora daha bir keyif geliyor..M5 i tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. gerçekten iyi lastik..bunlar bitiğinde yine tercihim metzeler M5 olacak...

Evet biraz daha yol yaptım yeni lastiklerimle..Temde..Eski lastiklerle 115 den sonra titreşim oluyordu gidonda..dün sabah 160 ı gördüm ve en ufak bir titreme olmadı..lastikler ısındıkça motora daha bir keyif geliyor..M5 i tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. gerçekten iyi lastik..bunlar bitiğinde yine tercihim metzeler M5 olacak...

Teşekkürler... Bende bu lastiklerden alıcam o zaman... Benim lastiklerimde çatlaklar var... Acaba ankarada metzeler m5 nerde satılıyor bulmak gerek....

Herkese merhaba arkadaşlar
bende 2006 sonrası km si çok yüksek olmayan en fazla 12000 tl verebileceğim bir fazer arıyorum bilgilerinize

Motosikleti
2006 hariçse biraz uğraştırır. Şu an sahibindende en ucuz 2007 12600TL

ama 2006 olur diyorsan çok var zaten..

Dilerim istediğin gibi bir motor bulursun..

2006 ta olabilir tabi
ama sahibindende ki motorlar gözüme hiçte bakımlı ve özenli gelmiyorlar maalesef ve inanılmaz pahalı fiyatlar çekilmiş durumdalar
iyi dileklerin için çok teşekkürler

selam arkadaşlar nasılsınız....
,bu gün tam fazer lendim dedim ama son anda yine iş bozuldu.... ben limitleri sonuna kadar kullandım ama arkadaş 250 lira için vermiyor.... demekki hayırlısı değilmiş diyorum.. fazer arayışı devam ediyor...

selam arkadaşlar nasılsınız....
,bu gün tam fazer lendim dedim ama son anda yine iş bozuldu.... ben limitleri sonuna kadar kullandım ama arkadaş 250 lira için vermiyor.... demekki hayırlısı değilmiş diyorum.. fazer arayışı devam ediyor...
Ne kadara almaya çalıştığınızı söyleyin de siz mi limitlerinizi zorlamışsınız yoksa arkadaş mı zorlamış bilelim.:)

Motosikleti
Bence Ramço kanını emmeye çalışmıştır adamın :mrgreen: adam da garibim kaçmaya yer aramıştır :mrgreen: Ramçonun yapısında "Pazarlık sünnettir" yazısını büyük puntalarla görüyorum şahsen :mrgreen: Ramço, bak bikaç mesaj yukarda bi ilan gösterdim.. :bounce:

13600 olan motoru 13000 e almaya çalıstım. Üstelik motor istediğim motor olduğu için 12000 tl lik bütçemi k.kartından çekerek 13000 çıkardım. Arkadaş 13250 den düşmüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

hakkımda hayırlısı değil demekki. Bu motor bana gelmiyor bir türlü. Arayış devam ediyor.

Hayırlısı ramço senin için...

Arkadaşlar debriyajınız nerde kavrıyor sizin... Benim taaa yukarıda kavrıyor ayarlasamda yine yukuarıda kavrıyor... Sizinkiler tam olarak nerede ?

Banada fz6 takası geldi fakat çok çirkin geliyor gözüme motor :) Kafa kısmı çok acayip motorun Varmı kullanan fz6 acaba sitede.

Motosikleti
Yok Fazer zaten candır da, arkadaşın dediği FZ6 kasa.. Aynı fikirdeyim onu ben de hiç beğenmiyorum. Ama beğeneni var tabi zevk meselesi :) Sitede de var FZ6 sahipleri..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar