Gazze Kimin Ayıbı!

Katılım
14 Ağu 2010
Mesajlar
2,051
Suç kendilerindedir.Zamanında topraklarını sattılar sonrada Yaser Arafat'ın ölümünden sonra teröristleri başlarına geçirdiler.Şu anki katliamların tek sorumlusu kendileridir.

Müslüman alemine ise zaten bir şey demek gelmiyor içimden.Arapların gözünün tek gördüğü şey para.Paranın kaynağı Amerika dururken zavallı Filistinlileri mi destekleyecekler.Zora düştüğünde en son güveneceğiniz millet Araplardır.Filistinliler hala bunu göremiyor sanırsam.
 
Moderatör
Katılım
20 Haz 2006
Mesajlar
7,511
müslüman ümmet, yahudilerden önce, yahudilerin köpekleriyle savaşmalıdır. Tarihte bu şii ler hep müslümanları arkadan vurmuştur, zira önce bu yahudilerin kurdurduğu batıl mezheblere savaş açılıp islam birliği sağlanmalıdır. Vahabilik, nusayrilik ve şia gibi mezheblere savaş açılmalı. İran suriye ırak ve suudi arabistan temizlenmeli, türkiye ise sancaktar olmak istiyorsa geriye dönmelidir. Yani bugün adına irtica denen olgu. Geriye dönmeden düzelmek mümkün değil. Osmanlı gibi olmak.

Milyonlarca insanın öldürülmesi gerektiğinden çekirdek çitler gibi rahat bahsedebilen birinin Filistini bombalayan İsrail'den ne var ki var? İman etmiş bir müslüman olması mı? Müslümanlık böyle birşey ise istifamı hiç düşünmeden sunarım Hakk'a... Allah siz ve sizin düşüncenizde olan herkesi, tüm müslüman aleminden korusun.
 
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
1,146
Zamanında Filistinin ateş topu olmasına göz yumup yönetenler olsa gerek.
 
Katılım
29 Mar 2006
Mesajlar
3,903
Sadece burada değil onlarca forum ve sosyal medyadaki gidişatı gözlediğimde, ülkedeki durumun hiçte iyiye gitmediğini görüyorum.

Tali sorunlar ve kutuplaşmaların pompalandığı bu dönemin sonunda kırılacağız durum budur.

Bakın asıl sorun ekmek kavgasını irdeleyen yok hatta o hale geldi ki, insanımız bu mesele hariç herşeyi konuşuyor aslan kesiliyor ama ekmeğine aynı oranda sahip çıkmıyor.

Gazze, Suriye, Libya, futbol vs için sokağa dökülen bu millet kazanılmış sosyal hakları kaptırırken, evlatlarının eğitimi ve ailesinin sağlığı istikbali için kılını kıpırdatmıyor.

Bu işte terslik var, büyük bir akıl tutulması yaşıyoruz.

Birileri ipteki cambazı işeret ediyor milyonlar oraya bakıyor.
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
Ülkede her kesimden yüzbinlerce insana ayıp yapılırken gazze'nin derdi bize mi düşmüş. Ayrıca ne zaman televizyonda suriyedeki olaylara baksam allahuekber bağırışlarıyla birbirlerini katleden insanlar var. Bu insanlar öbür dünyaya yatırım yaptığını sanıyor. Allah hangi kitapta insan öldürmeyi meşru kılmıştır ? İnsanların canından üstün bir şey varmıdır. Allahın adını ağzından düşürmeden birbirini katleden insanlar bunlar. Ayrıca aynı koşullar filistinlilerin eline geçse onların da bu hale geleceğine eminim. Buna ek olarak tarihe bakarsanız filistinlilerin bize çok da güzel kazık attığını görürsünüz.
 
Katılım
24 Nis 2007
Mesajlar
4,756
Bosverin onu bunuda gunde 18 saat pc basinda afganistanli gerillalari , filistinli hamaslilari , irakli Saddamcilari oldurmek icin yirtinan genclik yine pc basinda suursuzca ve bilincsizce fikir savunmasi yapiyorlarki tezati cozebilmek mumkun degil .
Bir abim vardi Turk insani oyledirki ..pne dersin kizar , ..kersin aldirmaz derdi . Ne hakliymis halbuki .
Burada musluman birliginden bahsedip , siyonist amerikadan dem vurup sonra cod da sabahlayacak kac kisi var cok merak ediyorum.
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
3,845
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN :)

Sende hiç unutmadığım birazda sinir olduğum aradada hak verdiğim edebiyat hocam gibi olma.

Deniz Gezmişi anlatırdı. Selçuk Duracığın ismini bile ağzına almazdı.

17 yaşında asılan Erdal Ereni anlatırdı. 15 yaşında evi taranarak öldürülen Adem Pekmezcinin lafı bile geçmezdi.

Atatürk İnkılaplarından bahsederdi Devrimciliği anlata anlata bitiremez Milliyetcilik saniyede biterdi.

Kısacası benim gözümde değişik biriydi belki o haklıydı belki ben..

Yani tarafsız olmaya bakki ilerde kulakların çınlamasın :)

o işlere girersek çiş yarışına girer. bir tarafta fikirleri diğer tarafta ise silahları olan insanlar vardı. fikirler hayat kurtarmayınca onlarda silaha sarıldı. ülkücülerin yaptığı katliamları unutmayın (cinayet değil katliam)



Vah vah ne üzüldüm anlatamam.İdam sehpasına giderken imam getirelim mi diye soranlara biz imam istemeyiz diyen kitapsız Deniz Gezdirilmiş kalkmış taaa filistinlerde müslüman halk için çatışmış.Çok duygulandım.Acaba bu Deniz gezdirilmişi kim yollamış oralara kadar?Rus uşaklarının ne çıkarı varmış o bölgede.Eğer Deniz gezmişler kazansaydı o savaşı , israil def edilseydi nasıl bir kominist düzen kurmayı planlıyolardı.Şimdikinden farklı bi pozisyonda mı olacaktı o bölge?Bu sefer araplar kominizmle mücadele için savaşacaklardı.Değişen bişey olmıyacaktı.

Rambo'nun afganistanda geçen filmini izlediyseniz siz de iyi bilirsiniz.Rambo abimiz koskoca Rus ordusunun karşısına dikilmiş siz bu halka katliam yapıyosunuz , yok ediyosunuz diye kafa tutuyo.Ama şimdi amerikalı rambolar daha beterini yapıyo.

heh bende bekliyordum ilk kim saçmalayacak diye. işiniz gücünüz din. sanane deniz gezmişin dininden, o müslüman olsa sana ne hayrı var, sen kendini kurtardın, cennetten yerin garanti heralde ki kendini bırakıp başkalarının dinini sorguluyorsun.
solcular kimsenin dini, dili, ırkı ilgilendirmez. solcular sadece ezilenin yanındadır. ama sizin aklınız malesef buna ermez.
 
Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
20,993
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vebali bizden niye sorulsun....
Hiç umurumda değil...
Zamanında topraklarını yahudilere satarken düşünselerdi...
Hatta 2. kez satarken düşünselerdi...

Önce kendi sorunumuzu çözelim....
Bize ne elin arabından?...
 
Katılım
23 May 2009
Mesajlar
1,082
Vebali bizden niye sorulsun....
Hiç umurumda değil...
Zamanında topraklarını yahudilere satarken düşünselerdi...
Hatta 2. kez satarken düşünselerdi...

Önce kendi sorunumuzu çözelim....
Bize ne elin arabından?...

Peki bizim topraklar ? Bizim şirketler ? Bizim limanlar ? Bizim köprüler bizde az değilmişiz hani..

'' Babalar gibi satarız '' ( Kemal Unakıtan ) :)
 
Katılım
14 Ağu 2010
Mesajlar
2,051
Vebali bizden niye sorulsun....
Hiç umurumda değil...
Zamanında topraklarını yahudilere satarken düşünselerdi...
Hatta 2. kez satarken düşünselerdi...

Önce kendi sorunumuzu çözelim....
Bize ne elin arabından?...

Hiç umrumuzda olmaması lazım zaten.Hatta bir tekmede biz atalım, sömürelim.Dünya devletleri çıkarları uğruna herşeyi yapıyor biz ise aklı sıra sağa sola yardım ediyoruz.

Araptan bize ne zaman hayır gelmiş ki hala onları düşünüyoruz.
 
Katılım
23 May 2009
Mesajlar
1,082
o işlere girersek çiş yarışına girer. bir tarafta fikirleri diğer tarafta ise silahları olan insanlar vardı. fikirler hayat kurtarmayınca onlarda silaha sarıldı. ülkücülerin yaptığı katliamları unutmayın (cinayet değil katliam)

Kulaklar çınlıyacak diyorsun yani :)
 
Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
20,993
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Peki bizim topraklar ? Bizim şirketler ? Bizim limanlar ? Bizim köprüler bizde az değilmişiz hani..

'' Babalar gibi satarız '' ( Kemal Unakıtan ) :)

Onlara da bu yönetime oy verenler ağlasın...
Vebali onların boynuna... :bounce:

Ona da mı biz ağlayalım....
Hayatımız boyunca ağlayalım o zaman :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Hiç umrumuzda olmaması lazım zaten.Hatta bir tekmede biz atalım, sömürelim.Dünya devletleri çıkarları uğruna herşeyi yapıyor biz ise aklı sıra sağa sola yardım ediyoruz.

Araptan bize ne zaman hayır gelmiş ki hala onları düşünüyoruz.
Hiç bulaşmamak en iyisi...
Bunlar çamur gibiler...
Bulaştımız temizleyemessiniz..

Gitsinler kendilerini sömürtecek başkalarını bulsunlar... :)
 

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
11,727
Filistin mevzusu,
bizim iyi ihtimalle 50 yil,
en iyi ihtimalle bir asir sonraki hallerimizdir.
Turan güzel yakalamis.
Bu gün agladiginiz filistinlilerin haline düseceginiz zaman yakindir.
Muhtemel siz görmeyeceksiniz ama en geç torunlariniz görecek.
Babalar gibi satarsaniz, rahat bir hayat yasarsiniz.
Ama sizden sonrakiler?
Aynen filistinde olanlari yasar.
Bu nedenle filistinde olanlara üzüleceginize kendi halinize bakin.
Yani kendi halinize bakin derken yanlis anlasilmasin.
Kisi basina düsen gayri safi milli hasilanizi alip keyfinize bakin ama muhtemelen oglunuz-kiziniz ya da en geç torununuz o sizin keyfinizin faturasini ödeyecek.

Filistin'in bugünkü durumu ile geçmisi hala kiyaslayamayan varsa,
güzel ve herkesin bildigi bir fikramiz var.
Anlatalim da bir kez daha hatirlayalim.

Adamin birinin karni acikmis.
Ucuz yollu bir lokanta ariyormus.
Gezinirken, bir lokantanin caminda bir yazi gôrmüs.
"siz yiyin, torununuz ödesin"
Adam dalmis lokantadan içeri.
Nasilsa torun ödeyecek.
Yemiste yemis.
Dislerini kürdanla karistirirken garson bitivermis yaninda.
Elinde kalinca bir hesap.
Adam sasirmis.
Hani demis,
torunum ödeyecekti.
Tabiki torununuz ödeyecek demis garson.
Eeee o zaman bu ne?
Garson cevap vermis.
Dedenizin hesabi.....

Hadi kalin saglicakla....
 
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
641
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedense hiç bir Cuma namazı sonrası Şehitlerimiz için gösteri yapılmıyor, ama Filistin olunca konu yer yerinden oynuyor. Beni ilgilendirmiyor orası ha benim ülkemde sorun olmaz bakalım sağa sola fakir edebiyatı ile yürümez bu işler. Pardon bu günlerde ki gündemimiz idam olmalı hocamız öyle istedi çünkü.

Saygılar
 
Katılım
25 Mar 2006
Mesajlar
3,978
0sCFV.jpg


Resimde de görüldüğü gibi sempati duyuyorum Filistin'lilere. Haksız yere işkence görüyorlar. Aynı bizdeki muhalif gazeteciler gibi. Oralara fazla girmeyelim konu sapmasın. Mesele aynen coq'un fıkrasında anlattığı gibidir. Şimdi ölen Filistin'li Arap'ların dedeleri topraklarını yahudilere parayla sattılar. Aynı bizdeki hükümetin 3-5 sene önce yasa çıkarıp topraklarımızı parayla satmaya başladığı gibi :) Şimdi kapana kısılmış bir vaziyetteler. Onlar kapılarını çalan felaketi göremediler. Biz görüp kendimizi ve çocuklarımızı kurtaracak mıyız, yoksa tarih tekerrür mü edecek; ne dersiniz ?
 
Katılım
29 Mar 2006
Mesajlar
3,903
Neydi emperyalizmin kuralı böl parçala yönet.

Peki kendisi için yani kapitalzm adına ne yapıyor?
Globalizm adıyla tüm dünyada sermayeyi örgütlüyor.
Sermayenin dolaşımı önündeki engelleri bertaraf ediyor.

Bölünenler kimler?
Sermayenin sömürdüğü tüm dünyanın halkları.
Nasıl ve neyle bölünüyorlar?
Din, ırk, millet, aşiret ile.
Neden? çünkü bunlar bizim seçimimiz değil değiştiremediğimiz gruplar.
Kimse doğarken bunları seçemez ve bu gruplar kendi içlerinde de kavgalıdırlar.
Örneklerini çokça gördüğümüz üzere en geniş olan din dahi mezheplerle kavgalıdır. (burada belli bir dinden bahsetmiyorum)

Paranın küresel ortak gücüne karşı küresel anlamda birleştirici tek unsur ise, hiç bir ayrım gözetmeden insanın insanca yaşamasını merkeze koyan işçi sınıfının uluslararası örgütlenmesidir.
İşte o zaman Arjantindeki, Güney Afrikadaki, Koredeki, Filistindeki, İsveçteki ve dahi Ermenistandaki işçi bile seninle ortak noktada buluşacak bu birlik tüm dünyadaki nimetlerin adil, dengeli ve dünya kaynaklarını zarar vermeden paylaşımı için bir baskı unsuru olacaktır.
Tüm dünya işçileri birleşin!
Proletarier aller Länder, vereinigt euch!
 
Katılım
25 Şub 2012
Mesajlar
352
Irak'ta yüzbinlerce Türkmen katledilirken kimsenin gıkı çıkmadı, Rusya Kafkaslarda, Çin Ortaasya'daki Türk kardeşlerimize katliam ve asimilasyon yaparken kimsenin gıkı çıkmadı, çıkmıyor. Ama söz konusu Araplar olunca herkes ayağa kalkıyor. Topraklarını parayla satan, yıllarca pkklı militanlara kamp kuran bir devlete bu kadar sahip çıkmak nedendir? Filistin kurulduğunda ilk tanıyan devlet Türkiye'dir. Ancak kahraman ilan edilen Yaser Arafat Kuzey Kıbrıs'ı tanımamıştır. Bunlar ne çabuk unutuldu.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
17 Eki 2012
Mesajlar
133
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlamadıgım bir şey var.Hergün gazzaden israile füze atışı yapılıyor hedeflerini ıskalıyorlar ama hergün atış yapılıyor.Evet 365 günün 3 günüde israil atış yaptı cevap olarak ama daha iyi hedef alarak :)
Ayrıca bir terrorist öldürüldü neden bu kadar üzülüyoruz?O terroristler yüzünden uçaklara binerken aranıyorsunuz,alışveriş merkezine girerken aranıyorsunuz.Bütün dünyayı rahatça olaşablirken pasaportunuzla şimdi hiçbir ülke müslümanları almak istemiyor.İşte hepsi bu radikaller yüzünden şimdi israil bu radikalleri vurunca üzülmemiz mi lazım?Aksine çok sevindim.
Hergün Türkiyeye terorisletler saldırıyor biz cevap veremiyoruz bence kuyruk acımız bu.Bir ülke kendini savunmak için bütün dünyayı karşısına alabiliyor diğer ülke ise vatandaşlarının katlinecevap bile veremiyor.
Bu filistinlileri neden bu kadar çok seviyoruz???Bunlar ingilizle beraber olup bizim gırtlagımızı kesenler değilmi?
Çocuklar ölüyormuşmuş...Çocuklar yemendede ölüyor hemde Tayyipin desteklediği diktatör yüzünden sudandada ölüyor gene diktatör destekliyoruz neden ordakiler çocuk değilmi??????
3 tane çocuk ölmüş bombardımanda....Teroristler çocuklarla beraber dolaşmasın kendilerini korumak için.Eğer mertseler çıksınlar ortaya saklanmasınlar çocukların arkasına.
Ben israili kutluyorum ve sonuna kadar destekliyorum.
Bir arkadaş güzel yakalamış tvleri açıyoruz sakallı tipler ellerinde bıçaklar Allahu ekber diye esir aldıklarını kafalarını kesiyorlar.Ve bizden bu adamları desteklemimizi bekliyorsunuz?Anca en kötü rüyamızda.
İSlamiçin barış dini diyorlar,İslamiyet dünya üzerine geldiğinden beri kaç kişi öldü islam yüzünden????Yayılmacı bir din çok saldırgan bir topluluk Dünyanın geleceğini etkiliyor.
 
Katılım
17 Ocak 2012
Mesajlar
205
Yazmayım yazmayım dedim ama yazacağım... Gazze kimin ayıbı sorusuna hemen cevabımı vereyim... Bizim değil kimin olursa olsun. Her zaman sevmişimdir siyasi, askeri ve dini konularda sohbet etmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi... Ama bakıyorumda bizi her vakit arkamızdan vuranları konuşurken kendimizi, birbirimizi nasılda kırıyoruz... El alem için birbirimizi kırmaya, üzmeye değmez... Bende üzülüyorum ama masum hiçbir suçu olmayan küçük çocuklar, onu savunan korunaksız annesi ve ne yapsamda eşimin çocuğumun boğazından sıcak birşeyler geçse diye uğraşan babaya üzülürüm.. Hamas a, ondan sonra kendi çapında savaşçılık oynayan çapulculara asla üzülmedim üzülmem de... Varsın beni dinsiz yapın bu görüşümle... Bilmediğim çok şey var yaşım daha genç.. Ama yaşıtlarıma görede çok bilgim var... Şimdi gelelim ülkemize yahuu neden onlar için burda kendimizi kırıyoruz anlamış değilim... Bir abim ordan çıkmış kulakların çınlayacak diyor, bir abim varsın çiş yarıştıralım diyor... Benim için sağcıymış, solcuymuş, ateistmiş, imanlıymış vs.. Hiç önemli değil insan olsun milletini, vatanını sevsin değer versin.. Yeri geldiğinde sırt sırta versin bir solcuyla bir sağcı, bir ateistle bir imanlı bu ülkeyi düşmanlardan savunsun... Zamanında yapıdı yapılmadı değil... Zaten bunların amacı bizi 30-40 yıl evvel geri götürmek tekrar kardeşi kardeşe vurdurtmaktır... Ben aşırı sağcıyımdır ama en yakın dostlarım komünizmi desteklerler... Ben 5 vakit namazı camide kılarım, ama ateistle de dostluk kurabilirim... Allah rızası için artık şu tabuları yıkalım yaa.. Hani biz motorcular örnek olacaktık... Sadece motor üzerinde örnek olmamalı bir motorcu, siyasi ve dini konulardaki bilgi ve görgüsüylede örnek teşkil etmeli kanımca... Bu tür konular açıldımı bir yandan seviniyorum birkaç kişi gerçekten konu ne olursa olsun ansiklopedi yutmuşlar gibi.. Saygıyla eğiliyorum abilerimin önünde.. Bir yandan da üzülüyorum hiç değmeyecek insanlar için üzüyor ve kırıyoruz birbirimizi... Hiç değmez önce biz kendimize bakalım... Ne demiş atalarımız önce can sonra canan... Şimdi bende diyorum ki önce can, sonra bir daha can... Derdimiz biterse canan a da bakarız... Eğer sürç - i lisan ettiysem özür dilerim büyüklerimden, küçüklerimden... Sağlıcakla kazasız keyifli sürüşler . . .
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst